A bioptron lámpa jó-e hangulati zavarokra, téli kisebb-hosszabb depresszióra illetve szellemi koncentrációs zavarokra?
Figyelt kérdés
Kérem tapasztaltak illetve hasonlóak problémával küszködők hozzászólását ill. segítségét mennyire érdemes, mennyire használ felszabadultnak lenni, nem átverés-e...
Köszi!
(24 éves férfi)
2011. nov. 24. 22:51
1/18 anonim válasza:
Valóban használ, bár erre legjobb a fényterápia, de mindenképp próbáld ki, ha van rá lehetőséged.
2/18 A kérdező kommentje:
most fogom kipróbálni pár alkalommal egymást követő napon, így le lehet majd szűrni
2011. nov. 25. 04:07
3/18 A kérdező kommentje:
Mi a különbség a fényterápia és eközött, nem fényterápiának minősül, ha a színt átváltják?
2011. nov. 25. 04:09
4/18 anonim válasza:
Nekem színterápiás Bioptron lámpám van, nem vettem észre, hogy ilyesmire is hatna, de meghülésre, torokfájás és arcüreg gondokra, fejfájásra, ízületi bajokra nagyon jó.
5/18 anonim válasza:
Nem bizonyított, hogy bármire is jó a Bioptron lámpa.
6/18 anonim válasza:
Évajuli válaszával értek egyet. Sajnos van szerencsém a pánikbetegséghez, szorongáshoz, depresszióhoz. Nem használ erre.
7/18 A kérdező kommentje:
és mit használsz ellene, esetleg valami ötlet, leírnád esetleg?
2011. nov. 25. 20:52
8/18 A kérdező kommentje:
köszi
2011. nov. 25. 23:15
9/18 anonim válasza:
Nekem a Neuroptim ami segít. Amikor komoly depresszióm, szorongásom volt, akkor gyógyszert szedtem rá. Relaxációs gyakorlatot napi háromszor elvégzem. Alkalmanként öt percet vesz igénybe.
10/18 A kérdező kommentje:
egész jónak tűnik a biopton is, most megyek 3jára, és most egyhuzamban így 3-4 napot, meglássuk mentálisan mit segít
aki tud még valamit örömmel várom :)
2011. nov. 29. 06:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!