A bioptron lámpa jó-e hangulati zavarokra, téli kisebb-hosszabb depresszióra illetve szellemi koncentrációs zavarokra?
Kérem tapasztaltak illetve hasonlóak problémával küszködők hozzászólását ill. segítségét mennyire érdemes, mennyire használ felszabadultnak lenni, nem átverés-e...
Köszi!
(24 éves férfi)
Most használtam egymást követő 2 napon arc/ádámcsutka között 2x(sárgával, pirossal) meg nyakra 1x (kékkel, sajna lila nem volt, ami erre lenne a legjobb elvileg) a fejtetőre kékkel, aztán jött a 2 napos hétvége, nem nagyon vettem semmi különöst észre, aztán hétfőn, szerdán ugyanígy, a kedd kimaradt sajna, csütörtökön nyakra 1x (kékkel) meg fül mindkét oldalról (kékkel) és arc/ádámcsutka között (sárga) aztán pénteken 3-at a nyakra (2 kékkel + 1 piros) meg egyet a arc/ádámcsutka között sárgával, ja és ezt mind a közepes 50 W-os géppel és így vettem észre, hogy pénteken felszabadultabb tisztább vagyok kicsit mentálisan.
Csak sajnos több lehetőségem már nem volt :(
akkor az lesz, csak nem tudtam mivel különb a kicsi (Pro 1-es) Zepter-es 160 E-ért és a sima gyógyszertárban kapható 50 E-s (akciósan)
Nem-e gyengébb a hatása ill. nincs benne valami rafkóság...
Szia!
Nekünk nem igazán volt pénzünk megvenni a lámpát (sajnos elég drága), viszont egy ismerősöm ajánlotta ezt a hölgyet:
Néhány alkalom után sokkal jobban lettem, én is, meg az anyukám is. (anyukám pánikbeteg, én pedig örökösen visszatérő felső légúti nyavalyában szenvedek). Mondjuk tény, hogy mellé iszom/iszunk gyógynövényteát is, ezeket is a hölgy ajánlotta (pl. felső légútra zsálya), de a kezelés után sokkal gyorsabban gyógyultam.
32/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!