Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Beteges, ha élvezem, ha...

Beteges, ha élvezem, ha kisebb műtéteket végeznek rajtam?

Figyelt kérdés

amihez nem kell altatás...

talán kissé szexuális izgalom jellege van, vagy nem is tudom...ahogy folyik a vér, hasít a szike, minden steril, vágnak, varrnak, mintha vágóhídon lennék, majd végül a képbe nem illően kedves doki megkérdi, hogy minden OK? de a lényeg a kés és a bőröm találkozása, ami ...olyan mint egy beteljesülés...

2012. febr. 20. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hú de klassz lenne, ha találkozhatnánk. Én meg imádok műteni. Főleg késsel, meg csontfűrésszel. De eddig nem volt sikerélményem. Senki sem akarja engedni magát. Így aztán rendes szerszámom sincs, csak olyan lakatosfajta. Pedig nagyon óvatos lennék, és mindig lemosnám tiszta vízzel a vasakat.
2012. febr. 20. 20:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Beteges akkor, ha ez ahhoz vezet, hogy egyébként szükségtelen műtéteket végeztetsz magadon az "élvezet" céljából.

"a kés és a bőröm találkozása, ami ...olyan mint egy beteljesülés..."

Ne modoroskodj, fölösleges.

2012. febr. 20. 20:04
 3/5 A kérdező kommentje:

akkor határeset, mert nem volt feltétlenül szükséges a legutóbbi, megelőzés inkább

de az élvezet is motivált

2012. febr. 20. 20:17
 4/5 anonim ***** válasza:

20:17

Amíg a döntéseid nem ön- és közveszélyesek, addig tök mindegy, mit hogyan "érzel", legfeljebb társaságban nem ajánlott előhozni a témát. Egy csomó embernek vannak "furcsa" hajlamai, de ettől még nem betegek.

2012. febr. 20. 21:53
 5/5 anonim ***** válasza:
ja
2012. febr. 21. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!