Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan igazoljam? Kirúghatnak?

Hogyan igazoljam? Kirúghatnak?

Figyelt kérdés

Megyek a barátomhoz Angliába 2 hétre,mert nem engedték haza őt munkából és már nagyon hiányzik.

Hogy tudom ezt iskolába igazolni?

OKJ képzés nappali... 22/L

2012. okt. 2. 19:07
1 2
 11/14 Ilyent válasza:
31%

Nappali OKJ képzés becsurgatok.

Nagy ívben tojnak rá hogy te jársz vagy sem.

De ahogyan előttem írták csak szólsz nekik és elengednek.

Szerintem még hiányzásod se lesz, vagy valakivel írasd alá.

2012. okt. 2. 19:32
 12/14 anonim válasza:

11-es válaszoló! Hát egyáltalán nem tojnak rá, hogy merre vagy, mit csinálsz. Ugyanis én is nappali OKJ képzésre járok, és ott is igazolni kell, orvosi igazolással, vagy 3 napot igazolhatok magamnak...

Kérdező! Szerintem is beszélj háziorvossal, találj ki valamit neki, síelés, nyaralás vagy egyszerűen mondd meg az igazat! :)

2012. okt. 2. 20:15
 13/14 anonim válasza:
Bocsi 11-es félreolvastalak...
2012. okt. 2. 20:16
 14/14 anonim ***** válasza:
10-es.. hát nem úgy tűnik mert akkor láttad volna azt a sort amiben sz szerepel, hogy: "Nálatok a szülői igazolás nem játszik," és nem kötöttél volna bele, hogy lol felnőtt emberek mit igazolna a szülő.
2012. okt. 23. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!