Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen Budapesten a Táncsics...

Milyen Budapesten a Táncsics Mihály Kollégium?

Figyelt kérdés

Szeptembertől Budapesten fogok tanulni, érettségi utáni szakmázni, és eddig ez a legszimpatikusabb kollégium.

Érdekelne, hogy milyenek a nevelők, a tanulók, hogy elnézőbbek e azért a nagykorúakkal, és hogy egyáltalán van e esélyem rá hogy felvesznek.

Lehetőleg hasonszőrűek írjanak, vagy legalább valaki aki ott koleszos, vagy volt koleszos.

Köszi előre is.

2009. aug. 2. 08:51
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:

Még annyit kérdeznék, h a tömegközlekedés kb mennyi? Az én szakom úgy láttam a 13-ker.be lesz.

A kötelező foglalkozás szerintem is hülyeség :S, de heti 1 nap talán nem lesz vészes. Azért maradok ennél a sulinál, mert a másikról amit néztem rosszabbakat hallottam. :D

2010. júl. 4. 20:02
 22/51 anonim ***** válasza:
Szerintem a közlekedést leírtam:)
2010. júl. 4. 20:44
 23/51 anonim válasza:

Szijasztok!írtam tavaly nyáron és most szintén :D én is kipróbáltam és nagyon nem nyerő... 20 évesen nekem ne pattogjon senki hogy nincs rend vagy valami... na meg hogy külön a fiúk, lányok, s ha át akarsz menni akkor kell engedély meg ilyenek... ahoz képest hogy azt mondták h az érettségizettekkel engedékenyebbek hát valahogy nm úgy tűnt! jaa és a barátnőimet az évvége előtt 2 nappal akarták kitenni, s azt mondták nekik h nm érdekli őket ha az utcán alszanak...

Szal jól gondoljátok meg, fegyelmezésből ott nincs hiány:P

és nm elriasztásnak írtam, csk tapasztalat...

2010. júl. 4. 23:34
 24/51 anonim válasza:
05-08 14:35-ös voltam, és én is köszi a válaszokat :) ami azt illeti kicsit (NAGYON) el lett véve a kedvem a kolitól, mert én is azt az infót kaptam, hogy az érettségizettekkel engedékenyebbek :S ójjaj .. na mind1. :D most már nincs visszaút, beiratkoztam.. pont azért nem választottam a suli lány kollégiumát, mert megőrülnék annyi lány közt, erre meg pff, egy évet csak kibírok :D
2010. júl. 11. 16:48
 25/51 anonim ***** válasza:

Hát ahogy néztem ez kb minden koleszbe így van amúgy...

Én is már elküldtem a jelentkezési lapot, de a Minervába hétfőtől lehet beiratkozni, és ehhez a koleszhoz meg kell a beiratkozásról papír... Én még nem kaptam tőlük semmit, de jövő héten intézem a dolgokat, meg rájuk telefonálok.

A sokat kérdezős voltam :D

2010. júl. 22. 10:50
 26/51 anonim ***** válasza:

Na hogy tetszik a suli és a koli?

A bőbeszédű válaszadó vagyok:D

2010. szept. 4. 16:31
 27/51 anonim ***** válasza:
Juj basszus, most jövök rá, hogy a legelső választ is én írtam:D, na akkor még én se tudtam semmi:)
2010. szept. 4. 16:32
 28/51 anonim ***** válasza:

Szia! :)A sokat kérdezős vagyok. :D

Hát egész jó eddig, nem vészes. Bár a suli igazából holnaptól kezdődik, de a kolesszal semmi gond. ;)

Ezeket a mozgásérzékelős tusolókat még szoknom kell.

Meg nehezen találtam meg, ma megyek vissza, remélem megtalálom. :D

2010. szept. 5. 10:40
 29/51 anonim ***** válasza:
Akkor jó!:)
2010. szept. 5. 10:50
 30/51 anonim ***** válasza:

Na jó, most már kellően átlátva a dolgokat milyen is, tudok én is tapasztalatból írni. (Én vagyok az aki úgy állt a dolgokhoz 2 nap után, h de szupi, szóval azt sem lehet mondani h direkt rosszat akartam írni.)

NA most 2 hónap után sokszor ááá, elviselhetetlen kategória! Írtátok h nem akartok senkit lebeszélni, hát én meg úgy fogalmazok, h nem ajánlanám meleg szívvel egyik ismerősömnek sem, hacsaknem zombi és azt csinálja h egész nap kussban ül és nézi a falat és nem jár sehova. Mert ez csak ilyeneknek jó.- nem a koli, hanem EZ a koli-!

A nevelők nagyon jól tudják, h vannak akik dolgozni is járnak, de nem nagyon érdekli őket kimenő szempontjából.

AZt sem mondhatják, én bejárok (többnyire) a alapprogrami hülyeségeikre is, de nem érdekli őket.

JA sok különbséget nem vesznek közötted és a kicsik között, az igaz. Annyi h neked 22ig van kimenőd, nekik meg 20-ig. Ők is megkapják alap esetben a kimenőt, ugyanúgy mint te, ha kérik. Ennyi a naaagy megkülönböztetés, váó, amúgy te is ugyanúgy vagy kezelve, ;)

- Minden apró kis szarért kimenőmegvonással büntetnek! AMi ha dolgozni jársz nem tudod mindig máról holnapra lemondani ha mosolyogva bejön pl h mi ez h tegnap te 21 30 órakor nevettél/ nem suttogva beszéltél a szobádban?? Hát 2szer bejött a tanár h csend legyen, akkor kimenőelvonás! Érdekli szted h nem lehet így lemondani holnapra már a munkát? óóóh, nehogy azt hidd, még utána is ad egy kimenőelvonást, azt meg azért mert kimenő nélkül mentél dolgozni!! :D

Nem is a kolesszel van a baj, hanem a nevelők hülye rendszerével, h túlzásba viszik.

A fiúkkal am sokkal másabb a helyzet, nem mondom h ott nagyon jó, de visszahallok dolgokat és tapasztalom is h a férfinevelők azért jobb fejek, ott nincs ez ilyen mértékben mint itt, pl alapprogramnál is lazábbak. Meg a szoba osztályozásnál is.

Én sok mindent tudnék mesélni, esküszöm az ismerőseim már sírva röhögnek amik itt vannak, pedig vannak közöttük koleszosok, de egyetlen egy sem hallott ilyenről, amiket én mondok, h milyen kis szarrágás van, pedig ők is középsulis koleszben voltak. ÉS más koleszben sincsenek ennyire túlbuzgó nevelők!

Amúgy ismerek pár embert akik már itt hagyták a koleszt pont ezek miatt.

Én is kaptam figyelmeztetést, pedig semmi extra dolgot nem csináltam esküszöm, max annyi hogy beszélgettünk és még nevettünk is. Tehát még ha részegen támolyognék be, vaagy kiabálnék a tanárral, vagy rongálnék, vagy nem tudom, de ez az idegesítő hogy semmit nem csinálsz, és már 1 hét kimenőelvonás.

Én sem akartam lehúzni semmit, a suli az szerintem pl jó, szeretem is, a koleszt nem.

És nem is akartam most írni, de korábban már írtam h jó ez a kolesz, és csak nem akartam félrevezetni senkit.

Hozzáteszem, h az is különbség, melyik szobába tesznek, mi pont közel vagyunk a nevelőkhöz..., azok meg nem másznak el a másik folyosóra, még ha hangosabban vihognak is, hozzád viszont mindig bejönnek szólni, mert közel vagy

.

Na, így már teljes véleményt mondtam, ez így fair, még ha nem is túl jó amit írtam. Az én véleményem h én jövőre már biztos nem itt leszek. HA egyáltalán addig megmaradok itt. ;)

2010. okt. 30. 10:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!