Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen Budapesten a Táncsics...

Milyen Budapesten a Táncsics Mihály Kollégium?

Figyelt kérdés

Szeptembertől Budapesten fogok tanulni, érettségi utáni szakmázni, és eddig ez a legszimpatikusabb kollégium.

Érdekelne, hogy milyenek a nevelők, a tanulók, hogy elnézőbbek e azért a nagykorúakkal, és hogy egyáltalán van e esélyem rá hogy felvesznek.

Lehetőleg hasonszőrűek írjanak, vagy legalább valaki aki ott koleszos, vagy volt koleszos.

Köszi előre is.

2009. aug. 2. 08:51
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:

Szia! Én is érettségi utáni képzés, és ez a kollégium:)

Jelentkeztél már? Mert ha még nem, akkor szerintem nagyon el vagy csúsza vele. Sajnos a kollégiumról nem sok mindent tudok, majd szeptemberben kiderül:)

2009. aug. 5. 18:32
 2/51 A kérdező kommentje:
Nem jelentkeztem még, de felhívtuk őket telefonon, és még nem vagyok elcsúszva vele.
2009. aug. 6. 07:06
 3/51 anonim válasza:
Szia!Én is ebben a koleszban leszek...És 2éves szakmára megyek...Én átfutottam a házirendeet,ami fnent van neten is és abban írja,h érettségizetteknek több kimenő és szabadság jár...Szóval szerintem fusd át...Te melyik suliba fogsz járni?
2009. aug. 26. 17:48
 4/51 A kérdező kommentje:

Szia! Én is olvastam a házirendet. A kollégiummal biztosan nem lesz baj :).

Én a Minervába fogok járni, szintúgy kétéves szakmára. Te?

2009. aug. 27. 09:49
 5/51 anonim válasza:
Remélhetőleg...Ahogy látom ezek szerint felvettek téged is:-);-).Én a kopint-datorgba...Én is néztem a Minervát de lecsúsztam a jelentkezésről,mivel a bgfre felvettek csak vmit nagyon elkevertek és nem tudja senki,h mi van velem...:-(.Nem tudom hogyan kell privátot írni,de ha gondolod írj és küld el az msned,vagy én elküldöm válaszban;-)
2009. aug. 27. 12:09
 6/51 anonim válasza:
De most már látom,hogy hol kell:-D...Na azért ha gondolod írj;-)
2009. aug. 27. 12:11
 7/51 anonim válasza:
Üdv! Nem szeretnék külön Topicot nyitni, és gondolom már van némi tapasztalatod a kolival kapcsolatban. Megköszönném ha esetleg leírnád a véleményed róla. :) Én is ide szeretnék jönni szeptembertől. :)
2010. máj. 8. 14:35
 8/51 anonim ***** válasza:

Szia. Én idén szeretnék jelentkezni, Minerca és Efeb között vacilálok, a kolesz szimpi a honlapja alapján. Tudnál véleményt mondani a suliról ill. a koleszről?

Ha gondolod írhatsz privátban is.

Előre is köszi ha írsz,

Anita

2010. júl. 2. 18:59
 9/51 anonim ***** válasza:
*jav. Minerva :D
2010. júl. 2. 19:00
 10/51 anonim ***** válasza:
Én itt voltam kolis tavaly. Nyugodtan kérdezhettek! Mire vagytok kiváncsiak?
2010. júl. 2. 19:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!