Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyibe fog nektek/gyerekeite...

Mennyibe fog nektek/gyerekeiteknek kerülni idén a tankönyv?

Figyelt kérdés
23,500 ft-ot fogok otthagyni az iskolában a könyvvásárlásnál .Sokallom.11.-es tankönyvek.
2012. aug. 23. 17:38
1 2 3 4 5
 31/41 anonim válasza:
Nálunk nem lehet spórolni, kérnek temperát meg kell venni. Meg ezer dolgot és a felét sem használják. 7.oszt. 26.700,-
2012. aug. 23. 20:30
 32/41 anonim ***** válasza:

A nővérem kisfia most megy 4.-be, de már most is 15Ezret kellett kifizetni a könyvekért.

És még természetesen egy iskolakezdőnek kellenek tollak, ceruzák füzetek stb...

2012. aug. 23. 21:00
 33/41 anonim ***** válasza:

Én 500ft/db ért odaadom azokat a könyveket amiket 4 év alatt összegyűjtöttem :D

Ha kell valakinek valami szóljon xD

2012. aug. 23. 21:11
 34/41 anonim ***** válasza:

27e Forint lesz csak a tankönyv. Emelt matekos leszek, és van, ami megmaradt nővéremről.

Ja, emellett félárva vagyok... Nekem nem jár ingyenTKV, de a háromgyerekesnek, aki Audival szaladozik, továbbá gondol egyet, és leutazik Olaszországba egy hétre, nyaralni. Na ez a gond ezzel az országgal!

2012. aug. 23. 22:30
 35/41 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok...

Szóval, a háromgyerekesnek meg jár. Vicc!

2012. aug. 23. 22:32
 36/41 A kérdező kommentje:
tényleg vicc :/ nem jár nektek támogatás? hova tart ez az ország?
2012. aug. 23. 23:09
 37/41 anonim ***** válasza:
Nem jár, mert édesanyám diplomás közalkalmazott, keres 130e Forintot.. Jó, nem? :)
2012. aug. 23. 23:20
 38/41 A kérdező kommentje:
és ebből kell kicsengetnetek 27 ezret+füzetek meg ami még kell? Istenem :( arra nem gondolnak az iskolák,hogy a család a tankönyveket sajnos nem tudja megenni?
2012. aug. 23. 23:43
 39/41 anonim ***** válasza:

Igen, ebből kell. :) Hála Istennek nem kell sok füzet (folytatom a tavalyit), egy-két farmer kellene csak, később majd egy csizma még a suliba járáshoz. Költség volt korábban egy táska (9e), ami nem szuper márka, de masszív, és viszonylag jól is néz ki.

Ezt azért írom, mert bizony utána lehet számolni, hogy ilyen tételek után mennyi marad a számlákra, hitelekre, aztán majd a megélhetésre.

2012. aug. 23. 23:57
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

és aztán még beszednek ilyen pénzt meg olyan pénzt...

Nekem az utolsó két évre összesen kb 400.000 ment el. Mert a ballagásra nem jó a mezei 100 forintos virág díszitésre, mert mindenre kell pénz, mert a szalagavatós táncokat is durván ki kellett fizetni(amivel nincs gond, meg ezek érthető költségek).

Amikor 4.be közölték hogy milyen tanári búcsuztató ajándékokat akarnak venni, majdnem megállt a szívem.

Mindenre pénzt szednek és minden héten van valami amire kell pénz. Arra nem gondol egyik tanár sem, hogy vannak olyan családok akiknek a havi jövedelme meg sem üti a 100-at és küzdenek a megélhetésért.

2012. aug. 24. 08:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!