Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyibe fog nektek/gyerekeite...

Mennyibe fog nektek/gyerekeiteknek kerülni idén a tankönyv?

Figyelt kérdés
23,500 ft-ot fogok otthagyni az iskolában a könyvvásárlásnál .Sokallom.11.-es tankönyvek.
2012. aug. 23. 17:38
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Én is 11.-es leszek :D

Szerencsémre én nővéremtől megörököltem pár könyvet. De még így is 10.000 Ft körül lesz. Szinte mind munkafüzet, vagy olyan könyv amiben szoktunk írni is. És ebben benne van az emelt matek könyv is :D

2012. aug. 23. 18:28
 22/41 anonim válasza:
nekem 1 darab könyvem lesz ami 1500 ft szóval azt hiszem meg tudom majd venni D:
2012. aug. 23. 18:30
 23/41 anonim ***** válasza:
Nemrég indult egy netes könyvcserélő oldal, tankönyvek is vannak rajta: rukkola.hu Ha a felesleges könyveid elküldöd másoknak, cserébe te is választhatsz a fent lévőkből, és elküldik neked ingyen. Nem kifejezetten tankönyvcserélgetés a célja, de évkezdés előtt erre is érdemes kipróbálni.
2012. aug. 23. 18:35
 24/41 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy belekérdezek, de mióta kerülnek ennyibe a könyvek? Nekem 3 évvel ezelőtt mikor 12.-es voltam csak 14ezer volt mindennel együtt.... Ez borzasztó!
2012. aug. 23. 19:07
 25/41 anonim ***** válasza:
Tavaly 8ba valami 30ezret otthagytunk. Van olyan munkafüzet vagy könyv amit kétszer nem nyitottam ki. Most kapunk a várostól 5ezer forintot könyvtámogatásért és most 13 lesz 9.be
2012. aug. 23. 19:13
 26/41 A kérdező kommentje:

tavaly is 21 körüli összeg volt.

Nekem nővérem ugyan oda jár ahova én,most megy 12.-be 26. lesz a könyve. csak ő 0.os volt,én nem. Ugyan azt tanuljuk kb.

2012. aug. 23. 19:15
 27/41 anonim válasza:

nálunk 9.-ben volt 20 körül, a többi évben 10

a matektanár pl. azt csinálta hogy rendeltetett egy háromkötetes tankönyvet amit 4 évre terveztek és ugye csak egyszer kellett megvenni

irodalomból mindenki kölcsön kapta a könyvtárból mert a megújított verzió amit rendeltek volna ugyanaz volt csak vastagabb lapokból hogy jó nehéz legyen cipelni és emiatt drágábban eladhassák. a végződök pedig örökbeadták a könyveikat a sulikönyvtárnak így volt elég

infóból meg ilyen potytárgyakból hogy média nem rendeltek könyvet, a nyelvkönyvünk egy egél gyakori könyv volt így olcsóbb mint az átlag, törit is kaptuk könyvtárból nem csak az ingyenesek, csak ők ugye újat kaptak mi meg a végzősök rozogáját :D

a mi sulink viszonylag jól megoldotta, munkafüzetes valami azt hiszem csak kémiából volt de az pár száz forint

2012. aug. 23. 19:28
 28/41 anonim ***** válasza:
nekünk 38ezer ft-ot kell fizetni,azt még nemigazán tudom hogy miből...
2012. aug. 23. 19:45
 29/41 anonim ***** válasza:

Én ingyen kapom, hatodik osztályba megyek, de mivel utálom a használt tankönyveket (szakadt, firkált) ezért a sulinál megrendelünk néhány tankönyvet (irodalom,töri, természet ismeret) a suli megrendeli, mi kifizetjük, és tádám, meg is van! :) :d Amúgy jó sok dolgot megspórolok, mert temperát nem használtam, vízfestéket, gyurmát se szóval kb. 1500-2000 Ft - ot spórolok, meg van néhány új borítóm is.

11/L

2012. aug. 23. 20:26
 30/41 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.A barátnőm most megy szakközépbe, 21.000 Ft - be kerülnek a tankönyvei, kilencedikes.:S
2012. aug. 23. 20:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!