Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A gimikben a kiírt ügyeleti...

A gimikben a kiírt ügyeleti időn kívül is lehetnek bent vagy felesleges hívnom az iskolát?

Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Felesleges.. ilyenkor csak a kiírt ügyeleti időben vannak. Majd aug.27-től lesznek bent.
2012. aug. 22. 17:17
 2/7 A kérdező kommentje:
30-án lesz a különbözetim. Azt mondták régebben, hogy szóljak majd, hogy tudják hogy én is jövök. Csak nekem meg kiment a fejemből az ügyeleti idő. Szóval nem tudom mit csináljak.
2012. aug. 22. 17:27
 3/7 Shai-Hulud ***** válasza:
Menj el az iskolához, az ügyeleti idő ki van függesztve a kapunál.
2012. aug. 22. 17:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Tudom az ügyeleti időt, de ma volt az utolsó nap, mikor szólni lehetett volna h jövök én is vizsgázni, csak elfelejtettem. Csak 27-től lesznek bent, és nem tudom h az nem késő-e.
2012. aug. 22. 17:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Írj az e-naplóban az ofődnek vagy az iskola titkárnak. Azt figyelni szokták.
2012. aug. 22. 18:09
 6/7 anonim válasza:
2 hét múlva kezdődik a tanév, ilyenkor már vannak
2012. aug. 22. 19:09
 7/7 anonim ***** válasza:
A legtöbb helyen a héten még nincsenek bent....
2012. aug. 22. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!