Mit kell ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Voltam beiratkozásnál és nem kérték a papírt amin a azok a könyvek vannak ami nekem kellenek. Én azt hittem,hogy beiratkozásnál kell odaadni. De most szólt az egyik barátnőm h lehet nem kapunk könyveket,mert tőle se kérték és ő se vitte be. Azt szeretném tudni,hogy most ilyenkor mit kell csinálni.2012. aug. 17. 21:44
2/5 anonim válasza:
Nekünk pl. egyáltalán nem kellett leadni, csakmegkaptuk a listát a könyvekről, és ha valamelyik nem kellett, akkor az ott feltüntetett e-mail címre, meg kellett írni, hogy melyikre nincs szükség. Nem lehet, hogy nálatok is így van?
3/5 anonim válasza:
A mi iskolankba sem kell előre bevinni. Csak a tankönyvosztáson kell mondani, h mit nem kérünk.
4/5 anonim válasza:
Nálunk se kell listát leadni,úgy van nálunk is,hogy emailben kell írni,hogy ha valamelyik könyv megvan és nem kell.
5/5 tüptürüptürüpp válasza:
Egyedül voltál beiratkozásnál? Mért nem kérdezted meg ott, hogy a könyvekre a papírt be kell-e adni? :-) Tőlünk megkérdezték, hogy kinek milyen könyvek kellenek. Lehet, hogy már előrre meg van rendelve, vagy nem tudom. Ha korábban nem is, de szeptember 1.-jén úgyis kiderül minden. Az tuti, hogy kaptok könyveket amúgy, ne is álmodozzatok.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!