Ilyenkor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, akivel hét évig legjobb barátnők voltunk, de aztán barátja lett, és onnantól kezdve teljesen megváltozott. Csak a fiú érdekli, róla beszél, depressziós, ha nem beszélhet vele - mert ez ilyen "internetes szerelem", még csak egyszer találkoztak. Elveszítette a barátai nagy részét is, igaz, szerzett pár újat. Már velem se nagyon beszél... vagy csak a fiújáról, vagy az új haverjairól beszél. Engem szinte meg se hallgat. Már nagyon hiányzik, és nem tudom, mi csináljak :( Suliban rajta kívül nincs barátom...2010. okt. 3. 20:41
1/2 anonim válasza:
1.beszélj vele egyszer nyugodtan egy tea vagy bármi melett,hogy neki ne hiányzik az amikor régen ..(mondasz valamit amit csináltatok)??
Mert kezded azt érezzni,hogy teljesen elveszíted őt..és ezt nem bántásból mondod,hanem kíváncsi vagy,hogy ő mit gondol..
2.ha rosszul reagál vagy nem váltzik kezdj el más barátokat keresni,akikkel tudsz lenni az iskolában,hátha rájön,hogy milyen mikor nélküle vagy.
3.csináld azt amit ő. (de szerintem ennek csak rossz ége lesz)
Bocs ha nem tudtam segíteni. (:
remélem minden endben lesz majd írj.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, megpróbálok vele beszélni :)
2010. okt. 4. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!