Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Megyek nagyszülőkkel nyaralni, 4 órától estig mit csináljak? Ti mit tanácsoltok/szoktatok csinálni?2010. jún. 14. 16:05
1/14 A kérdező kommentje:
Teljesen tanácstalan vagyok, nem szeretnék 9-10 napot végigunni.
2010. jún. 14. 16:06
2/14 anonim válasza:
rajzolj, fűzgöngyöt , írj könyvet/verset ,olvas , kirándulj a környéken vagy az erdőbe annyi sok minden van :D:D
3/14 anonim válasza:
Hová menetek nyaralni?
Ott megismerkedsz egy csomó fiatallal és együtt szórakoztok.
4/14 anonim válasza:
hidd el nem lesz olyan rossz.
Majd ha ott leszel meglátod el sem akarsz onnan jönni.
:)
5/14 A kérdező kommentje:
15 vagyok (nyaralásra 16).
2010. jún. 14. 18:15
6/14 anonim válasza:
készítsd el a családfádat!nekem 4 napba telt
7/14 anonim válasza:
a családfa nagyon jó ötlet!
amúgy nem tudom, 4 órától estig egyáltalán nem sok idő, nagyszüleiddel beszélgess vagy kérdezgesd őket a fiatalkorukról.
8/14 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy miért 4-től estig ? Addig a nagyiék mit csinálnak ?
Szerintem egyébként járd be a környéket,menj le a strandra vagy a partra, ismerkedj magad korabeliekkel, vásárolgass. Hidd el, egy nyaraláson nem lehet unatkozni :)
9/14 A kérdező kommentje:
A fiatalkorukat már 1000x hallottam :D
2010. jún. 14. 21:30
10/14 A kérdező kommentje:
Az estig az meg éjfélig van, addig van programom.
2010. jún. 14. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!