Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit lehet ilyenkor tenni?

Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Anyámmal egészen eddig az évig nagyon jó volt a kapcsolatunk, sokmindent megbeszéltünk egymással.Viszont mostanában bármiről beszélnék vele, úgy hozza le hogy az én világnézetemmel vannak bajok.Pedig szerintem attól hogy nem úgy látom a dolgokat, mint ő az nem azt jelenti hogy az én nézetem feltétlenül rossz.Ha megkér, hogy segítsek neki bármiben is, én egy szó nélkül megcsinálom, sőt általában magamtól is.A jegyeimmel sem voltak különösebb gondok még suliidőben, mindig 4-5ös tanuló voltam.Nem mászkáltam el itthonról hétközben, és hétvégente sem buliztam.

7 hónapja van barátom, nagyon szeret.Mindent megtesz értem, és nem hanyagol el, nem genyó velem.Nagyon jól működik a kapcsolatunk.Nem balhés ő sem.Anyu az elejében kedvelte is, de mostanában csak szidni tudja.Pedig a barátom sokszor hozott neki csokit, vagy virágot hogy jobban elfogadja, de anyám hátulról ügyeskedik hogy szétmenjünk.Eredménytelenül.

Nem vagyok balhés típus, a jegyeim is jók suli időben, nem járkálok el itthonról, nem iszok, segítek itthon, anyám mégis elviselhetetlenül viselkedik velem.

Mit lehet tenni ilyen esetben?

16/L

2010. aug. 24. 18:52
 1/6 anonim válasza:
ülj le vele beszélni vagy verd ki a fogát
2010. aug. 24. 19:30
 2/6 anonim válasza:

húúúha ez nagyon ismerős... kivéve a pasis részt.

DE szerintem azért ilyen, mert fél h elveszít téged... vagy hogy mondjam:) szóval érted eddig csak az övé voltál. de most h van barátod...fél h elvesz töle, ezt nehéz elmagyarázni. de megértelek... bár még csak 15 vagyok, és még nem volt barátom, de majd kiváncsi leszek, hogy lesz nálunk ez a dolog... de sztem beszéld meg vele, h rosszul érzed magad emiatt, és kérdezd meg, h miért csinálja? meg attol h van barátod, attol még te ugyanugy fogod őt szeretni, mint azelött!!!! hajrááá:D:D

2010. aug. 24. 23:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Szard le.Én úgy gondolom, anyukád nem az a fajta ember, aki mindig megérti és elfogadja mások véleményét. Neked sem muszály mindig egyet értened vele. Továbbra is segíts amiben tudsz, tanulj jól, és ne húzd fel magad azzal, hogy mit mond anyukád. Végülis a felnőtté válás egyik része a szülőktől való "leszakadás". Persze attól még szeretsd őt.
2010. aug. 25. 10:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Anyád irigy rá h téged szeretnek ,irigy arra h boldog vagy,ezért kapálózik h tönktretegye a kapcsolatodat,szarj a fejére.
2010. aug. 25. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Velem is ilyen volt apukám. Mindig leoltott. Persze sosem kiabálva, mindig csak érvekkel. De szép lassan megtanultam ellenérvelni, vitázni, kiállni a saját gondolataim, elveim mellett. És a pasis rész ugyanaz. Megpróbált áskálódni, de ezzel csak erősebbé tette a kapcsolatunkat. Ez 15 és fél éves koromban volt. Most 17 vagyok, és rájöttem, hogy apukám ezt mind értem tette, mert szeret. Azóta az más téren is könnyebben vitázom, kiállok magamért, ész érvekkel győzöm meg a körülöttem lévőket, de elfogadom mások igazát is, és stabil párkapcsolatban élek.

Emellett megerősödtem, más emberek erős egyéniséget látnak bennem, sokan tisztelnek. És ezt mind apunak köszönhetem. <3

Szóval szerintem beszélj vele. Próbáld meggyőzni.

Sok sikert:)

2010. aug. 26. 12:16
 6/6 anonim válasza:
Egyetértek az előtemlévőkkel!
2010. aug. 26. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!