Abba hagytam a fogamzás gátlót de azóta nem volt menzeszem? Ilyenkor mit kell tenni? Segítsen valaki!?
Szerintem felesleges.
Amikor szedtem fog. gátlót, nekem az 1. menzesz 60 napra jött meg az utolsó megvonásos után. Utána pedig már rendszeresen. Nekem azt mondta a doki, hogy 3 hónap kell, mire beáll. Szerintem nyugodtan megvárhatod a szept. 8-at, sokmindent nem fog mondani a doki sem. Az korai, hogy gyógyszert kapj rá, hiszen a fog. gátló ki se ürült a szervezetedből.
Nekem 9 hónapig nem jött meg a bogyó abbahagyása után...
Elmentem dokihoz és rendbe rakta a ciklusom, amit a fogamzásgátló sajnos fel tud borítani!
Én is túl voltam nagyon sok negatív teszten!
Abban igazuk van a fentebb válaszolóknak, hogy 3 hónap a kiürülési ideje a gyógyszernek, például hormon vizsgálatot is csak a bogyó abbahagyása után 3hónappal kérnek az orvosok leghamarabb.
De , ha babát szeretnétek én nem várnám meg a három hónapot, hanem elmennék egy dokihoz, és elmondanám neki mi a helyzet és ő majd megmondja, hogy mit lehet ilyenkor tenni!
Én ezt tenném a helyedben!! :)
39hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!