Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A ti osztályotokban is úgy...

A ti osztályotokban is úgy van, hogy hátul ülnek a jó csajok, menő pasik és elöl a stréberek? Te hol ülsz?

Figyelt kérdés

2012. aug. 11. 14:50
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
49%
Én ugye hátul ülök. Tökéletesen tudok puskázni, mégha a tanár hátra is jön. Hiába sosem buktam le. Se általánosban se gimiben.:D Jobbára az első padban nem tudtam puskázni általánosba.:)
2012. aug. 12. 04:39
 32/37 anonim ***** válasza:

Nálunk 3 padsor van, az első két padsorban ülnek az igazán közösségi emberek, a 3.-ban pedig azok, akik elvannak a maguk világában, ők úgy egymás között szoktak beszélgetni néha, de nem viszik túlzásba. Van olyan osztálytársam, akivel a 3 év alatt 2 mondatot nem váltottam, pedig nyílt és érdeklődő voltam/vagyok, de ha nem közeledett senki felé, nem tudtunk mit tenni. Ha kérdeztük, sem igazán válaszolt, csak 'aha', 'igen', 'nem', 'nem tudom'.

Eddig minden évben a az első 2 padsor valamelyikében ültem, a 2. vagy 3. padban. A kedvenc helyem a középső padsor 3. padja volt, ahol 2 évig ültem. Mindenfelé jól láttam, nem voltam túlságosan elől, de jól láttam a táblát, volt körülöttünk hely, nem voltunk a falhoz szorítva, szóval minden szempontból ideális volt. :)

17/L

2012. aug. 12. 10:41
 33/37 anonim ***** válasza:
Nos, nálunk leginkább a "felsőrendű", menő, okos diákok ülnek elől, hátul pedig az úgymond "alsórendű" félénk, gátlásos diákok. Én középen ülök amúgy.:D
2012. aug. 12. 19:05
 34/37 anonim ***** válasza:
én gimibe mindig hátul ültem,nem voltam rossz tanuló,4es átlagom volt általában,de úgy mond a menők közé tartoztam,ezt nem úgy értem,h bunkóztam,hanem mindenkivel elvoltam,meg szerettek,nálunk azok ültek elöl,akiknek az első pár napban nem maradt hely hátul :D hátul jobban lehetett beszélgetni,meg engem idegesített ha ülnek mögöttem :D okj-n már oda ültem ahol volt hely,mivel mindig késve értem be,így leültem valahova és kész :D egyetemen nem tudom,h mi lesz a helyzet,még most fogok menni,de sztem ott is odaülök majd ahol lesz hely :D
2012. aug. 13. 12:13
 35/37 anonim válasza:

Nem.

Szerintem ez nem szabály,hogy kost így van mindenhol,ettől abszolút nem függ semmi,hogy most ki hol ül

2012. aug. 31. 09:39
 36/37 anonim válasza:
Én jó csaj vagyok és stréber és a magasságom miatt mindig hátúl ülök és nlunk a tanár osztja be a helyeket és ő dönti el hogy hol ülsz.
2018. márc. 22. 19:05
 37/37 anonim ***** válasza:
Nálunk teljesen keverve van. De amúgy hátul ülök:D
2024. jún. 10. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!