A ti osztályotokban is úgy van, hogy hátul ülnek a jó
csajok, menő pasik és elöl a stréberek? Te hol ülsz?
11/37 anonim válasza:
Én az ablak mellett ülök, pont középen!
2012. aug. 11. 15:00
12/37 anonim válasza:
Én legeslegelöl ültem amennyire csak lehet. Annyira elől ültem hogy annál már nem lehet előrébb, a padom tulajdonképpen a tanári paddal egy vonalban volt. Végül is a tanár mellet ültem kb. Így ha felelnem kellet, előre se kellet mennem mert már rögtön ott voltam.
Természetesen így a legjobb diák voltam az egész iskolában, úgy hogy még csak nem is tanultam semmit!! Üljetek te is elől és akkor nem kell tanulnotok!
34/Bank igazgató ember
2012. aug. 11. 15:06
13/37 anonim válasza:
teljesen mindegy hogy hol ülsz ha figyelsz és a tanár is jól magyaráz akárhol ülsz nem kell tanulnod
én már írtam hogy hátul ülök a törire figyelek nagyon jól magyaráz ezért otthon elég egyetlen egyszer elolvasnom
2012. aug. 11. 15:10
14/37 anonim válasza:
Attól hogy valaki hátul ül még nem lesz menő,vagy nem néz ki jól.Ott ülj ahol szeretnél és sohase hallgass arra hogyha valaki bárkit is strébernek nevez.Azt csak olyan emberek mondják akik 10 év múlva segélyből fognak élni és már most elkezdték lopni a napot.
2012. aug. 11. 15:23
15/37 anonim válasza:
" ott ülj ahol szeretnél" hát azt nem én mondom meg hogy hol ülhetek sajna :S
2012. aug. 11. 15:25
nálunk ambíció szerint ültek az emebrek, pl stréberek elől, kevésbé stréberek középen, maradék hátul. Akkor úgy is fogalmazhattunk volna, hogy jó csajok hátul, szar csajok elől. csakhogy szalagavatóra a stréber szar csajokból nagyon jó nők lettek... évközben nem a sminkeléssel foglalkoztak, meg a vásárlással, hanem a tanulással. azóta is ámulok facebookon, hogy miből lesz a cserebogár.
2012. aug. 11. 15:26
17/37 A kérdező kommentje:
szerintem a sminkelés meg a vásárlás mellett islehet tanulni. én is így csinálom. még sportolok is. évközben naponta 1-2 órát szoktam tanulni, jók a jegyeim, mégis mindenre van időm.
18/37 anonim válasza:
"szerintem a sminkelés meg a vásárlás mellett islehet tanulni. én is így csinálom. még sportolok is."
AHAHAhahahahahahhah, persze....mi..nem az nem lehet!!!
2012. aug. 11. 15:55
az lehet, hogy mindenre van időd, ők úgymond sajnálják rá azt, ami van, helyette kiegészítőket olvasnak, tanulnak, pihennek. és lássuk be, a sminkelés a hapsikkal együtt jár, meg legyeskedéssel, ami szintén időt vesz el egy ambíciózus diáktól, aki nem csak azért van ott, mert közelező, hanem mert mondjuk a szemei előtt látja az orvosit már 13 éves kora óta. én is sminkeltem, meg vásároltam (bár ne tettem volna), és tudom miről beszélek. nekem is volt időm egy négyesre, meg egy gyengécske ötösre. emelt 5-ös fizikára már nem nagyon.
2012. aug. 11. 15:57
Nálunk jobb oldalt ülnek a fiu ha a tanár szemszögébôl nézzük. A fiuk közt nincs olyan h menô vagy sem és szinte minden nap más helyen ülünk. A lányok is össze vissza ülnek. Elôl vannak jó nôk hátul is. A stréberek középen és hátul is ülnek.
Én általában elôl vagy középen ülök.
2012. aug. 11. 16:00
Kapcsolódó kérdések: