Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy "versenyezzek" egy ilyen lánnyal?
Van egy fiú,akibe szerelmes vagyok 9 éve,de csak barátok vagyunk,mert 8 éve az osztálytársam és még 4 évig az lesz a gimiben.Az érzéseimről nem nagyon beszéltem neki,mert elég nagymenő a városban és már sok barátnője volt.
Tudom,hogy tetszik neki egy lány és most többen mondták,hogy már én is tetszem neki,szóval mind a kettőnk bejön neki...De a másik lány szinte tökéletes:
-óvodás kora óta táncol és teniszezik,szóval 1 deka felesleg nincs rajta
-a haja mindig tökéletesen áll
-a legdivatosabb dolgokat használja mindenben(ruhák,cipők,telefonok,táskák,stb)
-mindenki ismeri
-a bőre hibátlan
-az iskolában is a legjobbak között van/volt
-kitűnően beszél olaszul és angolul
-a képeit facebookon több százan likolják
Mellette én egy senki vagyok és nem tudom,hogy mit tegyek.Tudom,hogy neki is tetszik a srác és attól félek,hogyha összejönnének,akkor ez nem olyan lenne,mint a srác eddigi kapcsolatai(pár hetesek),hanem sokáig együtt lennének,amit nem bírnék elviselni,mert mind a ketten az osztálytársaim lesznek a gimiben.
1. amiket leírtál róla, klassz dolgok, de közük nincs ahhoz, hogy jó-e valakivel együtt lenni vagy sem. Sőt, aki ennyire tip-top, gyakran (de persze nem mindig) finnyás másokra, az meg nem olyan jó tulajdonság.
2. honnan tudod, hogy tartós lenne a kapcsolatuk?
3. nem kell versenyezned, ha szimpatikusabb vagy, téged választ. hadd döntse el :)
Mivel azt írtad, hogy már úgy is bejössz neki, ezért nem kell mást tenned, mint teljesen őszintének lenned, nem ismerem, de a legtöbb csávó, ha van már barátnője, akkor nem cseréli le egy másikra.
DE ez a legtöbb csávó. Hogyha tényleg csak hetekig tartó kapcsolatai voltak, akkor ő lehet, hogy nem ilyen:
ő röktön a kapcsolatai elején felviszi a bnőjét az ágyába, aztán megunja és másikra vágyik, ezért neked nem szabad az első meghívásra ugranod gondolva, h kidob, ha nem teszed, de ha tényleg figyelsz a bajaira és megbróbálsz neki segíteni és megmutatod, hogy tényleg több vagy a többi lánynál, akkor ez vmi új dolog lesz neki és többre fog tartani egy címeres ribancnál és nem fog hamar megszabadulni tőled. De azért a harmadik meghívást fogadd el, mert azt fogja gondolni, hogy soha nem leszel rá hajlandó és tényleg ki fog dobni :( remélem segíttettem.
Amúgy boccs, hogy fiúként válaszolok.
Ne a csodára várj!
1 életeded van!
Ha most nem teszed meg akkor 70-80 évesen pedig még mindig ezen rágódsz majd,hogy:"jajj pedig milyen jó lett volna ha elmondtam volna az érzéseimet..."
Éld úgy az életed,hogy neked jó legyen!mivan ha nincs több esélyed?most kell kiélvezni a lehetőséget!:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!