Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ilyen eredménnyel fel fognak...

Ilyen eredménnyel fel fognak venni jövőre az orvosira?

Figyelt kérdés

Nem nagyon látom át ezt az egész pontszámítós dolgot, meg most 500 lett a max pontszám, és nagyon félek, hogy nem lesz elég a pontom!

Ilyenek a 11.-es jegyeim: matek, töri, irodalom, angol 4-4-4-4, biosz tavaly 3, idén 5, fizikám tavaly 4 idén 5

Jövőre matek, töri, irodalom 5-re számítok, angolból négyes.

Bioszból emelt szinten olyan 85 fölött, de legalább 85 százalékra számítok, fizika emelt érettségin megy 80 százalék fölött.

Van országos sport 3.helyezés eredményem, ha azt is számítják.

Meg tudnátok mondani, hogy mennyire kellene belehúznom, és van-e esélyem rá, hogy fölvegyenek?

2012. júl. 8. 09:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Jövő évtől kötelező lesz a 2 emelt érettségi orvosin. Ergó szart sem ér a nyelvvizsgád, ha a 2 emeltből összejön a max többletpont.
2012. júl. 9. 17:10
 22/22 A kérdező kommentje:
Az lehet, hogy most nem ér semmit, de attól még később kelleni fog a nyelvvizsga, és egyáltalán nem én voltam az, aki személyeskedtem
2012. júl. 11. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!