Ilyen eredménnyel fel fognak venni jövőre az orvosira?
Nem nagyon látom át ezt az egész pontszámítós dolgot, meg most 500 lett a max pontszám, és nagyon félek, hogy nem lesz elég a pontom!
Ilyenek a 11.-es jegyeim: matek, töri, irodalom, angol 4-4-4-4, biosz tavaly 3, idén 5, fizikám tavaly 4 idén 5
Jövőre matek, töri, irodalom 5-re számítok, angolból négyes.
Bioszból emelt szinten olyan 85 fölött, de legalább 85 százalékra számítok, fizika emelt érettségin megy 80 százalék fölött.
Van országos sport 3.helyezés eredményem, ha azt is számítják.
Meg tudnátok mondani, hogy mennyire kellene belehúznom, és van-e esélyem rá, hogy fölvegyenek?
Tavaly volt 3-as idén 5-ös.
Szerintem fel fognak venni, de azért húzz bele.
Azért lett tavaly hármas a bioszom, mert nagyon hülye voltam, és baromira elcsesztem,mert semmit nem tanultam, és még nem tudtam, hogy orvosira akarok menni! Látszik, hogy idén már dicséretes ötös voltam alap bioszon és biológia fakton is ötöst kaptam, tehát nem vagyok hülye, és igen, 85 százalék felettire számítok!!!
És idél letettem egy előrehozott középszintű biológia érettségit és 88 százalékos lett! És a szóbeli feleletemért külön írásbeli dícséretet kaptam a vizsgabizottság elnökétől, ami tudom, hogy semmit nem számít pontban, de azért mégiscsak jelent valamit szerintem!!!
És igen, nagyon elcsesztem a tavalyi évemet, akkor halt meg a nagypapám, nagyon magam alatt voltam, és semmit nem tanultam egész évben! Mostmár nagyon bánom, de ez van, nincs mit tenni!
Kedves Kérdező!
Ne foglalkozz azzal,ami elmúlt!Ha bejutsz orvosira,ott senkit nem fog érdekelni,hogy hányad voltál az xy középiskolai évben.Ott az számít mit alkotsz ott és az érettségin.Duplázhatsz is amúgy,ha annyira jól sikerül az érettségid!!!
És igen,felvehetnek,ha belehúzol :)
Egy szintén orvosira készülő
"És idél letettem egy előrehozott középszintű biológia érettségit és 88 százalékos lett! És a szóbeli feleletemért külön írásbeli dícséretet kaptam a vizsgabizottság elnökétől, ami tudom, hogy semmit nem számít pontban, de azért mégiscsak jelent valamit szerintem!!! "
Nagy cucc, nálunk érettségin a többség legalább 2 tantárgyból is dicséretet kapott.
Igazából az a helyzet, hogy az emelt biosz fényévekre van nehézségben a középtől. A fizika szintén. Marha nagy szerencse kell ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!