Alapművek orvosira?

Figyelt kérdés
Most végeztem a 11-et, 17/L vagyok, és tul.képpen az érdeklődési körömet szeretném bővíteni az orvosira hajazó dolgokkal. Nem tankönyvekre gondoltam, hanem nem olyan száraz, de mégis 'tanulságos' könyvekre, amiknek van valamennyi sztoriértéke, amit elő tudok venni, ha unatkozok és olvasom, de mégis tanulok belőle. Mint például Konrad Lorenz könyvei, szerintem érdekesek. Am csak hogy nagyobb látóköröm legyen, meg minden. :)) Segítenétek? ^^

2012. jún. 18. 12:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Amit így érdekesebb elolvasni, az Richard A. Gordon - Nagy orvosi baklövések. Vagy ami nagyon orvosi témájú és izgalmas, azok a Robik Cook-könyvek.
2012. jún. 18. 13:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Ben Carson - Áldott kezek

Ha hallottál róla, ő választotta szét azt a 2 ikret, akik a fejüknél nőttek össze. A könyv egy jórésze erről szól, meg még van ott néhány műtét, egyetemi évek stb.

2012. júl. 16. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!