Van olyan ember aki költségtérítésesre jár orvosira? Fel nem tudom fogni hogy van valakinek 12 milliója erre?
Akad, bár én fogorvosira.
Így kimondva durvának hangzik a 10 millió, de végül is egy jól felszerelt középkategóriás autó ára.
Nem akarok fellengzősnek tűnni, de azért a mai világban 10 millió forint nem egy óriási összeg.
"Valaki megjelöli egyáltalán?"
Statisztikák alapján bizony vannak páran, akik meg.
Amúgy én is elcsodálkozom rajta. 10 millió forint meg igen is sok a mai Magyarországon. Mondjuk Nyugatabbra nem, de itthon igen is nagy pénz.
Amúgy nekem az is furcsa, hogy mindenki sír, hogy nincs munka, nincs pénz, szar a fizetés stb.
De érdekes módon rengetegen jelölnek költséges képzéseket...oké, hogy mondjuk 300 ezres tandíjat azért ki lehet fizetni, csak nekem ez furcsa.
Mi is ki tudtunk volna fizetni mondjuk félévente 300 ezret, ha nagyon összekapjuk magunkat, de nekem eszembe sem jutott költségest jelölni.
Mondjuk így, hogy orvosit jelöltem, amúgy sem lett volna lehetőség rá, mert 1 milliót azért nem tudtunk volna összeszedni.
Lehet a szívem mélyén kicsit irigy is vagyok, hogy másnak futja erre. De legalább büszke lehetek arra, hogy nem 250 ponttal vettek fel egyetemre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!