Hány percet kap egy ember emelt szintű töri érettségin a felelete elmondására kb?
Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 11:31
1/23 Valentina17 válasza:
20 percet kapsz. és 30 perc a felkészülési idő.mikor mész?hol tartasz a tételekben?
2/23 A kérdező kommentje:
tudok kb 10-et, de am lesz forrás is vagy csak cím vagy hogy? te hogy állsz?
2012. jún. 2. 11:02
3/23 Hófehérke19 válasza:
lesz forrás is meg használhatsz atlaszt is.nekem is köbö annyi van.te mikor mész?
kihúzol egy kérdést,ahhoz kapsz forrást meg minden és azt kell megválaszolni.
4/23 A kérdező kommentje:
13-án megyek. hát én már nagyon félek. ti mikor mentek?
2012. jún. 3. 02:49
5/23 Valentina17 válasza:
én 7-én és őszinte leszek....3 nap alatt fogok megtanulni 30 tételt...:D szerintetek?
6/23 anonim válasza:
én 9-én megyek. másfél hete tanulok, de még nem értem a témakörök végére :D
7/23 anonim válasza:
8-án megyek, elég lazára vettem, még mindig van amiről csak nagyon keveset tudok beszélni, imádkozom hogy olyat húzzak amiről tudok :D
8/23 Valentina17 válasza:
ma vettem át 10 tételt:) holnap is 10 és szerdán 10:D aztán csütörtök szóbeli.
9/23 anonim válasza:
Én 12-én megyek. 10 tételt dolgoztam ki eddig, azokat kb tudom, de még azért nem teljesen. Hát... bele kell húzni (nekem főleg, mert az írásbelim iszonyat szar lett). Nektek milyen lett az írásbeli?
10/23 A kérdező kommentje:
az írásbelitek hogy sikerült?
2012. jún. 5. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!