Van más is, aki Pesten lakik és a szegedi orvosira fog menni várhatóan? (és nem ismerős arrafelé. :/)
Én nem vagyok pesti, de Szegedre járok. Sok évfolyamtársam jár le Pestről, és egytől egyig imádják. A legtöbben azért kerültek ide, mert Pestre nem kerültek be, de senki nem bánja. Gondolom azért írtad ki a kérdést, mert tartasz a dologtól, nem?
Ne aggódj, sok segítőkész ember van itt:) Ha van vmi konkrét kérdésed vagy problémád, akkor nyugodtan írj!:)
Ne aggódj! Tök szerethető város. Mi több, gyönyörű:D Legalábbis nekem:) De persze ízlések és pofonok.
Majd nyugodtan keress mg, ha végül ide jössz, szívesen segítek, ha tudok:)
Én nem kolis vagyok:)
Az Apáthy a "jobb", mert ott minden szobához fürdő van. Mi volt a baj vele?:) A másik a Jancsó, az a "bulisabb", ott nincs minden szobához fürdő.
Ha tanulósabb vagy, akkor jobb az Apáthy (de oda nehezebb bekerülni), ha bulizósabb, társaságra vágysz inkább, akkor jobb a Jancsó.
De azért Szegeden az albérlet árak sem olyan rosszak.
Szerintem mindkettőnek meg van az előnye és a hátránya...az albiban jobban lehet tanulni, magadra tudod zárni az ajtót, azzal költözöl össze akivel akarsz, de koliban jobban lehet ismerkedni, jegyzetet szerezni, segítséget kapni, több a buli.
De én inkább az albérletre szavazok, ha van rá mód:)
Egyébként felvi.hu-n SZTE-ÁOK 2010-es fórumban éppen ketten is kínálnak albérletet:)
Egyébként miket néztél meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!