Milyen a jó tanár?
Figyelt kérdés
Eddig még nem volt igazán szerencsém tanítani. Egy-egy óra megtartását nem nevezném annak. Jelenleg kollégiumban vagyok nevelőtanár. Jövőre viszont módom lesz középiskolában tanítani. Szerintetek a jó példa nevelő hatású a kamaszok körében? Milyen tanárt fogadnak el?2012. máj. 3. 09:56
1/2 anonim válasza:
Nálunk az olyan tanárokat szerették az osztálytársak, akik elég szigorúak ahhoz, hogy tiszteljék őket, azonban mégis van humoruk.. így nem igazán volt hangzavar az órán, mert akkor várható volt érte a büntetés, de azért lehetett viccelődni stb
2/2 anonim válasza:
Én próbáltam előásni a diák énem által meghatározott jó tanárt magamban. Mondjuk, én is csak gyaktanítottam, meg egyetemen oktattam, de sztm. sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!