Hogy lehet puskázni egy olyan tanárnál ki könnyen ésszre vesszi?
Figyelt kérdés
Mármint ugy hogy ne vegye észre.Ha észre vesszi 2 egyest kapunk.2012. ápr. 24. 17:32
1/4 anonim válasza:
Az agyadból kellene puskázni... azt biztos nem veszi észre, sőt lehet hogy ötöst kapsz, nem KÉT egyest.
2/4 anonim válasza:
Nehéz kérdés... Ha könnyen észre veszi akkor NE NAGYON PRÓBÁLKOZZ. Ha mégis, akkor próbálj minél kisebb, egyszerűbb puskát írni... Ne ülj a leghátsó padba, mert akkor gyanús leszel, és jobban figyel rád. Ha mászkál dolgozat közben, akkor fél szemmel figyeld, hogy merre jár, és SOSE tegyél hirtelen mozdulatot, mert azt könnyen kiszúrja. Maradj nyugodt, mert az idegeskedés is lebuktat. (Pl. így kapják el a csempészeket) Remélem tudtam segíteni, de inkább tanuld meg a történelmet, mert később érettségizned is kell belőle.
3/4 anonim válasza:
A legjobb megoldás, ha megtanulod a puskádat. Ennyire egyszerű :)
4/4 anonim válasza:
Én azt ajánlanám hogy vegyél egy napló kulcstartót a tescoba és rakd fel a tolltartódra mint kulcstartó és abba írd(nekem tavaj működött pedig a tanár könnyen észre vette ugyhogy én voltam az eggyetlen diák akinek sikerült annál a tanárnál puskázni). A másik opció hogy mivel itt töriről van szó ezért a számokat be tudod hellyetesíteni formákkal pl: az eggyes négyzet a kettes a háromszög stb. És ezeket elég egyszer megtanulni és onnantól kezdve csak leírod ilyen formarenszerrel az évszámokat és a tanár nem fogja tudni dekkódolni csak te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!