Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol lehet panaszt tenni, ha...

Hol lehet panaszt tenni, ha egy egyetemi tanár nem adja le rendesen az anyagot?

Figyelt kérdés

Egy hatalmas tudással rendelkező professzorról van szó. Le a kalappal előtte. Én soha nem fogok tudni annyit amennyit Ő. Azonban előadáson két összefüggő mondatot nem tud összerakni. Beszél egy kicsit erről, egy kicsit arról. Semmi struktúrája nincs az órájának.

Nem is kell mondjam, hogy abszolút senki sem tudja, hogy miről beszél, pedig engem érdekelne az anyag, mivel eléggé hasznos és érdekes. Felsőbb évesektől kérdeztem, hogy hogyan tudták megtanulni, amire a válasz: "kerestem egy jó könyvet." Akkor minek egyetem?...

Arról meg nem is beszélve, hogy nem Ő az egyetlen aki le tudná adni ezt a tantárgyat. Csak ez a professzor emeli az egyetem hírnevét a rendkívüli felkészültségével.

2012. máj. 1. 20:41
 1/3 anonim válasza:
Attól, hogy tud valamit, még nem jelenti azt, hogy okos is. Hisz nem tudja használni, csak beszél erről egy kicsit erről, arról és ennyi. Mit tegyél? Megbeszélni vele van jogod, csak a demokráciában utána nem mész át... Vegyél tankönyvet.
2012. máj. 1. 20:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Sehol. Nem tehetsz semmit.

Hidd el, ilyen minden suliban van. Én is tapasztaltam.

Ha szoktak ilyen hallgatói elégedettségről szóló kérdőívet adni (nálunk szokott lenni), akkor ott kipanaszkodhatod magad névtelenül, írásban, de vszínűleg mindenki magasról f.sni fog rá:)

2012. máj. 1. 21:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is van ilyen sajnos, a jegyzetei követhetetlenek és nincsen hozzá semmi könyv, se google, csak a jegyzete, ami sz@rt se ér:(
2012. máj. 1. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!