Hogyan lehet valakiből tanár?
Jól meggondoltad? Én is tanár vagyok, és 3 éve nincs állásom, mert manapság hiába van diplomád, csak kapcsolatokkal kell rendelkezned, hogy legyen állásod.
Ha a reál tárgyak érdekelnek, menj műszaki egyetemre, legyél mérnök stb. HA fiú vagy, javaslom még, hogy akkor is ha 4-5-ös vagy a suliban, tanulhatnál szakmát, mert manapság a szerelők többet keresnek 1 hét alatt mint egy tanár egy hónap alatt bárhol az országban.
Sajnos én már bánom, hogy a tanári pályát választottam, de ez érdekelt és ebben vagyok jó.
elsőnek igaza van. én bsc-n vagyok matek-kémiás, de tuti nem megyek msc-re.
ha te mégis tanár akarsz lenni, akkor fizika alapszakra kell jelentkezned, ahol a második félév végén a tanári szakirányt kell választanod a minor szak megjelölésével. ha ezt lenyomtad 3 év alatt, akkor tovább kell tanulnod tanári mesterképzésben. az újabb 2 és fél év. ha az is megvan, akkor vagy kétszakos tanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!