Van olyan, hogy valakiből nem lehet jó tanár a belső adottságai miatt? Szerintetek nekem van esélyem, hogy tanár lehessek?
Nem kizáró ok,DE...
Kérdem Én...
Kiket szeretnél tanítani??
Mert ebben az országban ismeretség nélkül esélyed,hogy állásod legyen egyenlő a nullával..
Éljen Magyarország!!!:S
Tanárképzőbe jártam, az egyik csoporttársam csak "kis poloskák"-ként emlegette a gyerekeket.
Na ő például nem az az igazi tanár típus :)
Amit te írtál az egyáltalán nem kizáró ok, ha kedvet érzel a tanításhoz és az idegrendszeredet kellően erősnek tartod, akkor nosza!
Nem a fizetés elsősorban ami motivál a pályában. Bár az igazat megvallva van itthon olyan szakma, ami érdeme szerint van megfizetve?
Az se lenne sokkal jobb, ha elvégeznék valamijen szakmát amiben fogalmam sincs, hogy képes leszek-e elhelyezkedni (gondoltam ugyanis a tolmács és fordító szakon is, de szerintem oda már eleve családi kapcsolat kell, hogy elhelyezkedj), szóval megfontolandó, mert akkor max. minimálbérért tudnék nem szakmába elhelyezkedni, annál meg valljuk be a tanári fizetés is csak jobb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!