Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egy tanár kénye/kedve szerint...

Egy tanár kénye/kedve szerint nem engedhet érettségizni?

Figyelt kérdés
A magyar tanárom kitalálta hogy 10 szóbeli tételből legalább 3-asra le kell felelni különben nem enged érettségizni. A jegyeim alapján kb 3-as vagyok nem is számít az érettségi jegye sem nekem de ha nem enged elbukom az egészet. Ezt megteheti bármilyen esetben?

2012. ápr. 25. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem, maximum úgy, hogy különben megbuktat. Egyébként nem fog megártani, ha megtanulod őket időben, csak ezért csinálja, hidd el.
2012. ápr. 25. 20:36
 2/3 anonim ***** válasza:
én már megtanultam az összes irodalom, nyelvtan, töri tételt (és persze le is feleltem az összesből):D szval tényleg nem árt elkezdeni...
2012. ápr. 25. 20:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Úgy van, ahogy az 1. írta.

Olyan nincs, hogy "nem enged", de elérheti, hogy ne érettségizhess azzal, hogy megbuktat.

A párom tanár, ezek alapján is azt mondom, hogy valószínűleg így akar rávenni titeket a tanulásra. Ha már így lelőttük a poént, azért azt tanácsolom neked, hogy tényleg tanulj.

2012. ápr. 25. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!