Ha egy egyetem adott szakán összesen a felvehető diákok létszáma 70, és csak 40en jelentkeztek oda, akkor a ponthatártól független felveszik mind a 40 diákot ha azok a minimális ponthatár felett teljesítenek?
Való igaz hogy a kérdező válaszolhatott volna normálisabban, de kérdezem én: Az ember vajon hogy válaszol egy olyan kérdésre amiben támadják? Az emberi ösztönök a támadásra védekeznek, illetve visszatámadnak.
Én úgy gondolom hogy amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten.
Ezért is gondolom(és látom) hogy ahogy irtatok egymásnak nem túl barátkozós és nem információ átadásról, hanem inkább hatalmi harcról szólt.
Illetve ha nekem problémám van hogy válaszolok nyolcadjára egy kérdésre akkor inkább belinkelem azt ahogy ezt szépen leírják ha én már az idegességtől nem tudok gondolkodni és normálisan válaszolni.
"jön egy paraszt"
Azért ezt is be lehetne fejezni. Mondhatod, hogy paraszt módon viselkedek, meg bunkó vagyok, de azért egy vitából olyat mondani, hogy "paraszt" igen erős túlzás.
Szerintem én sem írtam, hogy mondjuk hülye, idióta vagy nyomorék vagy.
Azért ennyit viszont is elvárok.
"meg bunkó vagyok" helyett "bunkó módon viselkedek"
Ezzel annyit szerettem volna mondani, hogy egy helyzetben való viselkedés alapján maximum annyit lehet leszűrni, hogy az adott helyzetben milyen az illető, de talán jellemrajzot nem nagyon kellene felállítani róla.
Én sem állítottam, hogy a kérdező egy idióta, csak azt, hogy a kérdést hülyén tette fel.
A köszönet megvolt, kösz a hozzászólásod, sokat segítettél a továbbtanulásom illetően, nem vagy paraszt , baromi kedves és okos ember vagy, ne aggódj, a többiek se gondolják, hogy paraszt lennél, felesleges ezen fentakadni.
További szép délután neked kedves Első.
Értékelem a iróniád. Véletlenül se jusson eszedbe, hogy te sem vagy tökéletes, és viselkedtél legalább akkora paraszt módon, mint én. Véletlenül se keresd magadban a hibát, mert benned nincsen, csak és kizárólag bennem. Neked is igazán szép délutánt!
Örülök, hogy válaszolhattam a kérdésedre, nagyon szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!