Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek butaság volt...

Szerintetek butaság volt egyáltalán megkérdeznem?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy elég duci lány vagyok, tesiből nem vagyok valami jó (futásban kifejezetten rossz). Viszont egy csomó mindenből javítottam tavalyhoz képest. Hamarosan futjuk a coopert, abból MINDIG 2-est kapok. Arra gondoltam, hogy azért abból is kéne javítani legalább egy 3-asra. Teljesen beleéltem magam, felpörögtem, mert miközben erről álmodoztam, zenét hallgattam. Aztán gondoltam egyet és elkezdtem tornázni hogy levezessem az energiámat és állatira élveztem :)

És innen jött az ötlet, hgoy megkérdezzem a tanár, hogy hallgathatok-e zenét majd ha futjuk a coopert (persze fülhallgatóval). Teljesen beleéltem magam, de nem engedte meg, aztán a győzködésemmel kicsit fel is idegesítettem :/ Annyira le vagyok törve. Olyan remek lenne ha zenét hallgathatnék futás közben, még talán élvezném is, pedig utálok futni :D

Valami ötlet, hogy hogy győzzem meg? Vagy törődjek bele? :( Talán nem is volt jó ötlet megkérdezni?

13/L

2012. márc. 29. 19:37
 1/5 anonim válasza:
100%
Kérdezni soha nem szégyen. Az meg, hogy ideges lett az az ő baja. Ha a zene felpörget és úgy érzed, hogy így jobban tudsz teljesíteni, akkor hallgasd óra előtt a szünetben. Hidd el így is ugyanolyan hatásos lesz.
2012. márc. 29. 20:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Erre nem is gondoltam, hogy előtte hallgassam :) Köszi az ötletet, akkor úgy lesz! :)
2012. márc. 29. 20:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Dehogy, ha nem kérdezted volna meg, most azon gyötrődnél, hogy hátha megengedte volna, így legalább megpróbáltad. :)

Amúgy nekünk gimiben az egyik tesitanár megengedte a zenehallgatást cooperkor, tényleg sokkal jobb volt úgy.

Az első jó ötlete nagyon jó, azt nem tilthatja meg a tanár.

Meg futás közben megpróbálhatsz álmodozni valami lelkesítő, boldog dologról, engem az mindig feldob, és önkéntelenül is gyorsabban kezdek futni, meg kevésbe koncentrálok arra hogy milyen fárasztó. :D

2012. márc. 29. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Ebben nincs semmi gond. Egyébként az alakodhoz képest nem kell rosszul osztályoznia mert ha a technikát tudod és úgy csinálod a dolgokat amennyire csak bírod akkor azért jobb jegyet kellene adnia. Nálunk úgy van hogy van 3 olyan osztálytársam akik nem tudnak jól futni de 3 asnál rosszabbat nem kapnak abban az esetben ha a legnagyobb erőfeszítéssel végig csinálnak mindent a legjobb képességeikhez megfelelően.

Egyébként nálunk hosszabb futásnál meg engedi a tanár a zene hallgatást persze csak az egyik fülünkben legyen a fülhallgató hogy azért halljuk a dolgokat ha van valami.

2012. ápr. 1. 15:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Na, gondoltam megírom, hogy sikerült a 3-as :D Jókor jut eszembe, nyári szünet közepén :D
2012. júl. 24. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!