Szerintetek butaság volt egyáltalán megkérdeznem?
Arról van szó, hogy elég duci lány vagyok, tesiből nem vagyok valami jó (futásban kifejezetten rossz). Viszont egy csomó mindenből javítottam tavalyhoz képest. Hamarosan futjuk a coopert, abból MINDIG 2-est kapok. Arra gondoltam, hogy azért abból is kéne javítani legalább egy 3-asra. Teljesen beleéltem magam, felpörögtem, mert miközben erről álmodoztam, zenét hallgattam. Aztán gondoltam egyet és elkezdtem tornázni hogy levezessem az energiámat és állatira élveztem :)
És innen jött az ötlet, hgoy megkérdezzem a tanár, hogy hallgathatok-e zenét majd ha futjuk a coopert (persze fülhallgatóval). Teljesen beleéltem magam, de nem engedte meg, aztán a győzködésemmel kicsit fel is idegesítettem :/ Annyira le vagyok törve. Olyan remek lenne ha zenét hallgathatnék futás közben, még talán élvezném is, pedig utálok futni :D
Valami ötlet, hogy hogy győzzem meg? Vagy törődjek bele? :( Talán nem is volt jó ötlet megkérdezni?
13/L
Dehogy, ha nem kérdezted volna meg, most azon gyötrődnél, hogy hátha megengedte volna, így legalább megpróbáltad. :)
Amúgy nekünk gimiben az egyik tesitanár megengedte a zenehallgatást cooperkor, tényleg sokkal jobb volt úgy.
Az első jó ötlete nagyon jó, azt nem tilthatja meg a tanár.
Meg futás közben megpróbálhatsz álmodozni valami lelkesítő, boldog dologról, engem az mindig feldob, és önkéntelenül is gyorsabban kezdek futni, meg kevésbe koncentrálok arra hogy milyen fárasztó. :D
Ebben nincs semmi gond. Egyébként az alakodhoz képest nem kell rosszul osztályoznia mert ha a technikát tudod és úgy csinálod a dolgokat amennyire csak bírod akkor azért jobb jegyet kellene adnia. Nálunk úgy van hogy van 3 olyan osztálytársam akik nem tudnak jól futni de 3 asnál rosszabbat nem kapnak abban az esetben ha a legnagyobb erőfeszítéssel végig csinálnak mindent a legjobb képességeikhez megfelelően.
Egyébként nálunk hosszabb futásnál meg engedi a tanár a zene hallgatást persze csak az egyik fülünkben legyen a fülhallgató hogy azért halljuk a dolgokat ha van valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!