Óvónő szeretnék lenni és megkérdezném milyen iskolába kellene ehez mennem? Már szakközépiskolába ilyen irányba kénne mennem? (Pl pedagogiai aszisztens) Én jelenleg egy elektros-infos suliba járok, MI a véleményetek érdemesebb lenne ha átiratkoznék?
Szerintem mindegy, milyen középiskolába jársz, ilyen irányú felsőoktatású intézmény pl az ELTE-TÓFK (Tanító- és Óvóképző főiskola) persze ehhez jó tanulmányi eredmények kellenek, azért az ELTE-re nem vesznek fel akárkit.
Oda pályázok én is. Jó tanulást! :)
Nekem egy óvónő ismerősöm nem járt fősulira se egyetemre se semmire, csak egészségügyi suliba ilyesmi szakra.
Igaz, ő évekkel ezelőtt végzett már..
Szerintem menj át egy másik középiskolába, nem feltétlenül olyanba, ahol van ilyen szak, lehet pl. egy biosz tagozatos vagy egy általános ahol erős a biosz..esetleg mehetsz nyelvi tagozatosra is (hátha nyelvvel könnyebb lesz elhelyezkedned, vagy ki is mehetsz külföldre majd.) De persze maradhatsz is a jelenlegi sulidban, csak akkor igyekezz, hogy meglegyenek majd a pontok. Innen pedig irány egy jó felsőfokú intézmény.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!