Hogyan kérjem meg?
Figyelt kérdés
ott felejtettem a plakátom az egyik osztályterembe, ahol hetente csak 1x vagyunk, és holnap meg kell kérnem 1 tanárt, hogy nyissa ki nekem az ajtót..sztem nagyon ciki...2012. márc. 21. 20:24
1/4 anonim válasza:
tanárnő az osztályteremben felejtettem a plakátom,bemehetnék érte?bumm
4/4 anonim válasza:
pont ma esett ki a kulcs a zsebemből kémiaórán és vissza kellett mennem érte az előadóba, ami minden szünetben kulcsra van zárva. épp németóra lett volna, látásból ismertem a tanárt, szerintem még egy szót sem beszéltünk, mondtam, elnézést, szerintem bennhagytam a kulcsom, bemehetnék-e körülnézni. igen persze. egyáltalán nem ciki, bárkivel megtörténhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!