Menjek kollégiumba vagy legyek bejárós?
Szia! Én szolnoki vagyok és innen ingázok minden nap Pestre:) Nálam alkalmazkodási, társadalmi problémák vannak, én a koli szóba se jött, max az albérlet, de idegenekkel nem akartam összeköltözni:)
Nekem is kb. két óra háztól suliig az út. Hozzá lehet szokni, mondjuk én eléggé utazós, járkálós típus vagyok, nekem meg se kottyan:) A csoporttársak szokták furállni néha:)
Az első féléves tanulmányi átlagomon nem látszik meg, kb. olyan eredménnyel teljesítettem, mint akik a suli közelében laknak, amúgy néha jó, mert ha nem tudsz mit csinálni, akkor ott a tanulnivaló én azt szoktam olvasgatni, de az én útvonalamon már egy elég jó társaság verődött össze akikkel együtt utazok:) Ennek is van előnye és a kolinak is!:)
Ja és 8ra ne vegyél fel órákat!!!:D
20/L
Hülyeség, hogy a koliban nem lehet aludni, tanulni, és nincs főtt kaja. Van főtt kaja, ha viszel otthonról, ha főzöl magadnak, ha rendelsz, ha befizetsz napi menüre, vagy be sem fizetsz. Úgyhogy csak a töketleneknek nincs főtt kaja a koliban. :)
Aludni is lehet, 3 koliban laktam eddig, és bőven tudtam aludni akár éjjel, akár napközben.
Tanulni nekem nem sokat kell, de vannak tanulószobák, ha zavar a szobatársad vagy bármi, de a szobában is bőven lehet tanulni. Lehet szervezni tanulócsoportokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!