Mi a véleményetek arról, hogy még egy nagykorúnak is időre kell visszamennie a kollégiumba?
"huszonévesen megvonják a kimenődet mert fingottál egy hangosat"
Wááá :DDDD Ez komoly? :DDDDDDDDDDD
Érdekes. Nálunk is ugyanez a probléma.
Tavaly volt olyan nap, hogy az utolsó órána 20:05-kor volt vége. A kolisoknak kikérőt kellett kérniük az igazgatótól... 20 évesen.
Nem hiszem el, hogy nem lehetne egy sima kártya felmutatásával igazolni, hogy "nagy vagyok, jogom van hozzá".
Szerintem ez teljesen rendben van. Ők nem kényszerből laknak ott, mehetnének máshová is. Azzal hogy oda költöztek, elfogadták az adott rendszert.
Egyébként nálunk anno 10re kellett csak visszaérni mindenkinek, de aki 18 elmúlt, bármikor kapott kimenőt éjfélig. De ha később akart visszajönni, akkor mondták, hogy inkább oldja meg, hogy kinn alszik, mert zavarja a többieket, ha bejön és mászkál.
Egy másik kollégiumban, ahol szintén laktak csoporttársaim, aki 18 elmúlt, alapból éjfélre kellett visszaérnie.
Ez szerintem teljesen tartható, gondolom nálatok is kapnak kimenőt, ha akarnak, és általában 18 éves kor után sem muszák éjfélig fenn maradni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!