Miféle rosszaságot tegyek, hogy anyáék elküldjenek kollégiumba? 15/L
Szerintem azzal amit tervezel, pont az ellenkező reakciót fogod elérni. Minél inkább azt mutatod, hogy rossz és felelőtlen vagy, annál inkább a közelükbe akarnak majd tudni.
Inkább mutasd meg milyen jól tanulsz, hogy felelősségteljes vagy, jó vagy, így van esélyed, hogy elengednek. Persze ehhez bizonyítani kell. Meg kell tudniuk bízni benned.
Szóval a rosszaság nem jó út!
Ha rossz vagy = nevelő-otthonba küldenek
Ha jó vagy = mehetsz a koleszba, mert tudják, hogy akkor is jó vagy, ha ők nem ellenőrzik minden percedet
Nyilván szeretnének szem előtt tartani téged ezért nem küldenek koliba. Szerintem ha rossz leszel még inkább otthon akarnak majd tartani.
Ülj le velük normálisan és beszéld meg,hogy fél évre lehessél kolis és ha nem megy vagy bármi gond van (romlanak a jegyeid stb) akkor vissza mész haza. Kérd meg őket,hogy adjanak neked esélyt arra,hogy kicsit önállósodj.
figyi már, nagyon rossz a logikád...
ha rossz akarsz lenni akkor büntetést vársz, nem?
na de a szüleid nem hülyék, miért "büntetnének" olyasmivel, aminek kifejezetten örülnél? :D
pont, hogy kisangyalnak kell lenned, és bebizonyítani, hogy megérdemled.
(egyébként meg nem tudom miért rossz szerintetek egy középiskolai koli, és pl szerettem )
Kedves 14,37-es!
Éppen azt akarjuk megmagyarázni a kérdezőnek, hogy ha koliba akar kerülni, akkor nem szabad rossznak lennie, hanem jónak. Tehát otthon ne csináljon semmi rosszaságot, mert azzal nem éri el a célját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!