Menjek kollégiumba vagy legyek bejárós?
bérletet ígyis úgyis megveszem mert olcsóbban jön ki a 90%os bérlet mintha minden hétvégén hazautaznék 50%ossal
hát igen, kimaradok sok mindenből az lehet :S én is jobban hajlok a koleszra
Életem legszebb éveit töltöttem koliban. Középiskolában is kolis voltam, egyetemen is. Soha vissza nem térő élmények helye. Aki nem volt kolis, az nagyon sokat vesztett. Természetes, hogy koliba mennélk a helyedben, és nem mászkálnék haza hetente, hanem minél ritkábban. Itt az ideje, hogy felnőj!
Két órányi akarsz bejárni?!
10 ezret sajnálsz a kolitól, de nem sajnálsz magatól egy rakás energiát? Amikor a többiek elmennek egy jót bulizni, akkor te csavarsz haza anyuhoz meg apuhoz, mint egy kisiskolás? Hogyan fogsz tudni leválni róluk? Hogyan lesznek barátaid? Hogyan lesznek párkapcsolataid? vagy csakis abban a kis körben tudod az életedet elképzelni, amiben most élsz? Akkor nagyon nem vagy való egytemre...
Amikor a többiek közös kolis programokban vesznek részt és jól elvannak a BARÁTI és KORTÁRS-kapcsolatokban, akkor te rohansz télben-hóban a buszhoz és fagyoskodsz hazáig?
Van még kérdés?
KOLESZ!!
Én mindössze háromnegyedóra vonatútra lakom a sulitól, de eszem ágába nem lenne bejárósnak lenni. Imádom a koleszt, nem függök a szüleimtől, nem lógnak a nyakamon, azt csinálok amit akarok. Igényelj koleszt, sokkal jobb bulizni, programozni, mint a szüleink mellett csücsülni.
20L
Szia,én koli ellenes vagyok.Ott nem lehet rendesen tanulni,nincs állandóan főtt étel,nem hagynak rendesen aludni,többen vagytok egy kisebb szobában..stb.
Bár az utazási idő tényleg sok.
Koli.
Egyetemen össze-vissza lesz az órarended. Van hogy reggel 8-tól van órád, egész nap semmi és este 6-kor is van 2 órád. Na a bejárósnak az szívás, főleg télen.
köszi a válaszokat!!:)
3. - 22 éves vagyok amúgy, van párkapcsolatom, félig meddig a hétnek nála is lakom, szóval nem mindig szüleimhez "szaladnék haza" de elég nyomtékosítóan hatottak a válaszaitok, szóval lehetséges, hogy tényleg a kollégium mellett döntök:)
(amúgy az alapdiplomám megvan, mesterképzésre megyek azért vagy már 22)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!