Voltál már tüntetésen a felsőoktatási törvények elfogadhatatlan módosítása miatt?
Nem és nem is tervezem.
Nem mondom, hogy egyetértek a változtatásokkal, mert van, amivel baromira nem értek egyet, de a tiltakozókkal sem.
Nem voltam, nem is tervezem.
(És nem azért, mert nem érdekel a téma, egyszerűen nem értek egyet a tüntetéssel, mint módszerrel, és annak céljaival sem egészen)
Köszönöm,hogy írtatok.
Áh,ne is menjetek,a cél 'csak' annyi,hogy aki még középsulis,annak legyen esélye bekerülni egy ingyenes,normális karra;hogy bizonyos egyetemeket ne zárjanak be stb.
Tényleg,senki ne is foglalkozzon ezzel.
Habár külföldön tanulok, épp itthon voltam, amikor volt egy tüntetés Pesten, és részt vettem rajta. Nem azért, mert engem személy szerint befolyásolt a döntésük, hanem azért, mert visszataszítónak tartom pl. azt, hogy egy hónappal jelentkezés előtt kurtítják meg ennyire drasztikusan bizonyos helyeken az államilag támogatott keretszámot.
A töntetést jó dolognak tartom, ha mindenki kinyilvánítaná a véleményét, akkor sokkal egyszerűbben lehetne változást elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!