Szerintetek jogos a felsőoktatási rendszer? Pl. Felvettek államis jogi képzésre, de levelezőn kellett folytatanom, mert dolgozni kellett mellette.
Sajnálom hogy rosszak az anyagai körülményeid,tényleg.
De azért mert neked ott kellett hagynod a sulit hogy dolgozni menj,és mellette leérettségiztél miért kéne valami több h járjon? Aki nappalin szerezte meg az is ugyanugy tanult érte mint te.
megértem h nehéz dolgozni suli mellett, de nem tudom h mit vársz. ha ugyanazt az érettségit teszed le, akkor a tudásod is ugyanaz lesz, miért adjanak neked több pontot azért, mert te dolgozol? vagy egyből diplomát kérsz? :D
szóval én sajnálom h ilyen helyzetben vagy, de sajnos az oktatás nem olyan alapon működik h ki mennyire érdemli meg, hanem h ki mennyit teljesített. munkahelyeden se érdekli őket h neked otthon még milyen tennivalód van szerintem.
van bőven lehetőség szociális segélyekre, annyi pénzt összeszedhetsz ilyenekkel h el se hinnéd...
de még mindig nem értem/értjük h mégis mit szeretnél:D
egy gyengébb képességű tanuló sokkal többet tanul, fáradozik azért h leérettségizzen, mint az aki hihetetlenül jó logikával és memóriával született. Akkor a gyengébb képességűnek adjanak plusz pontot, mert ő jobban megérdemli? (jobban megdolgozott érte)
lehet nem a legjobb példa, de azért itt te is érezheted h teljesen mind1 h ki tanult becsületesen, kinek nem volt ideje a munka mellett vagy éppen ki az aki teljesen leszarta az egészet, mert ha ugyanúgy tudják az anyagot, akkor ugyanannyi pontot fognak kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!