Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felsőoktatási felvételi?...

Felsőoktatási felvételi? Valaki segítsen!

Figyelt kérdés
postán akarom feladni a felvételit, viszont a 14. pontot nem tudom, hogy hogyan kellene értelmeznem. Azt mondják, hogy be kell írni a táblázatba a másolt dokumentum típusát é oldalszámát. Na most az oldalszám alatt konkrétan mit értenek? Meg kellene számozni a másolt dokumentumokat és azokat a számokat beírni, vagy azt, hogy hány oldalt csatolok pl. nyelvtudást igazoló dokumentum alatt. Még az a lehetőség is felmerült, hogy a bizonyítvány oldalszámát kell-e esetleg beírni (ez esetben az én középiskolai bizonyítványom oldalszámai 11-12). Valaki, aki szintén postán adja fel legyen szíves segítsen, mert már igencsak sürget az idő.
2012. febr. 18. 17:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Vajon mi a célja annak, hogyha azt kérik, hogy írd be a másolt dokumentum oldalszámát?

Annyi a célja, hogy amikor kibontják a borítékot, megnézik a táblázat alapján, hogy minden dokumentum bekerült-e a borítékba, vagy pontszámításnál nehogy elkeverjenek valami fénymásolatot. Ha látják, hogy a táblázat szerint 2 oldalnyi nyelvvizsga-bizonyítvány van, de ők csak egyet találnak, akkor megnézik újra, vagy ilyesmi...

Tehát semmiképpen nem a bizonyítványon szereplő oldalszámot kell beírnod.

Hogy megszámozod-e a fénymásolat oldalait, az szerintem lényegtelen. A lényeg az, hogy azt írd be, hány oldalnyi fénymásolatot csatolsz az egyes dokumentumtípusokból.

2012. febr. 18. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!