Van a felvin normális kereső? Hely szerinti keresés. Stb
Úgy értem aki nem tudja hova jelentkezzen mit tanuljon...Tehát hogy beírhatnám hogy mik az elképzeléseim az iskolával kapcsolatban (hely,pénz) és ezek szerint adná ki a találatokat. Egyszerűen nem bírom az összes iskolát átnézni és még dönteni is...
Úgy érzem ez az egész felvi csak a szakértőknek van,akik tudják mit akarnak,meg hogy mi mit jelent. Borzalmas.
Ha a jövőhéten nem kelti fel az érdeklődésem egy másik szak,akkor marad az eddigi elképzelés.
Pontosan ez eddig így hangzik:
-Szent István Egyetem Jászberény, tanító ALK
(ide lenne a legjobb Nekem közelség szempontjából,ha bejutnék,de itt más szak annyira nem keltette fel az érdeklődésem,pedig énekelni nem tudok és így az andragógiát is nézegettem...de sajna még megbarátkozni nem tudtam vele:(...)
-Wesley János lelkészképző Bp., pedagógia szak ALK
-Edutus Főiskola Bp., ker. és mark. ALK
-Wekerle Sándor Üzleti Főiskola Bp., ker. és mark. ALK
Ezez közül az Edutus van a legmesszebb,de állítólag segítenek elhelyezkedni,azért az a 3.(?)
Meg állítólag az ilyen gazdasági szakokra kevesebb lett a hely?Így gondolom ide lesz nehezebb a bejutás...
Nos eddig így áll a sorrendem.
Vélemény?:)
Ja akkor a költségtérítésesre a kereskedelmire se lesz nehezebb bejutni,ott nem csökkent a felvehetők száma?
Én sajna még nem vagyok benne biztos,hogy ez lesz a jó választás...még megy a filó.
Figyi,ma feltöltöttem a dokumentumokat is az E-felvin,hogy már ne legyen semmire gondom...és kéri az általános háziorvosi igazolást és az
(elő)alkalmassági vizsgáról szóló igazolást is. Gondolom ezeket később is pótolhatom!? De alkalmassági majd csak áprilisban lesz. Meg a háziorvostól sem tudom mit kell kérni.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!