Van a felvin normális kereső? Hely szerinti keresés. Stb
Figyelt kérdés
Úgy értem aki nem tudja hova jelentkezzen mit tanuljon...Tehát hogy beírhatnám hogy mik az elképzeléseim az iskolával kapcsolatban (hely,pénz) és ezek szerint adná ki a találatokat. Egyszerűen nem bírom az összes iskolát átnézni és még dönteni is...
Úgy érzem ez az egész felvi csak a szakértőknek van,akik tudják mit akarnak,meg hogy mi mit jelent. Borzalmas.
2012. febr. 13. 17:58
11/65 anonim válasza:
ja és a szak keresőbe az iskolákat külön kell beírni olyan nincs hogy csak pestiekre keresel rá
12/65 A kérdező kommentje:
De egyébként van olyan a részletes keresőbe.
Köszi a választ megkaptam a pontszámítóval kapcsolatban de ezek szerint egyikre sem lennék jogosult.
Nem jó a keresője ennyi.
2012. febr. 15. 15:43
13/65 anonim válasza:
boccs rosszul írtam!- A rendészeti igazgatási-büntetés-végrehajtási szakirány alapképzési szakra csak a büntetés-végrehajtás állományában már legalább 1 éve dolgozók jelentkezhetnek (az ezt tanúsító dokumentumot a jelentkezési laphoz csatolniuk kell). A fentieken túl a jelentkezőknek alap-, közép vagy felsőfokú büntetés-végrehajtási szaktanfolyami vizsgával, vagy a 19/2008. (IX. 18.) IRM rendelet 2. számú melléklet 18. pont "Megjegyzés" címszó alatt felsorolt bizonyítvánnyal kell rendelkezniük (nem hivatásos állományviszonyú, belső pályázók számára: pszichológiai, egészségi alkalmassági vizsgálat előírt).
14/65 A kérdező kommentje:
Ezek szerint sem lennék egyikre sem jogosult,de már erről le is tettem. Köszi.
2012. febr. 16. 13:58
15/65 A kérdező kommentje:
A mesterképzési kereső is szar. Marha jó! Azt se tudom megállapítani,hogy adott szakkal mit kezdhetek az Életben,milyen lehetőségeim vannak.
2012. febr. 16. 15:38
16/65 A kérdező kommentje:
És az epalya.hu oldal? Na az se semmi. "Semmitnemérő szakokra 300 ezres alapbért ír ki meg ilyenek... Nevetséges de inkább idegesítő,hogy ennyire nem lehet tájékozódni ilyen fontos dolgokról hivatalos oldalakon az interneten. Nagyon komoly!
2012. febr. 16. 15:39
17/65 anonim válasza:
Figyi!a felvin van olyan hogy diplomán túl és ott van mesterszak kereső!Ha van alapdiplomád beírod és kiadja hogy melyik mesterszakra jelentkezhetsz!
19/65 A kérdező kommentje:
Igen ezt néztem,és erre mondtam,hogy nem jó. Mert nem is csak azokra a mesterképzésekre lehet jelentkezni amiket ott kiad.
2012. febr. 16. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!