Van a felvin normális kereső? Hely szerinti keresés. Stb
Úgy értem aki nem tudja hova jelentkezzen mit tanuljon...Tehát hogy beírhatnám hogy mik az elképzeléseim az iskolával kapcsolatban (hely,pénz) és ezek szerint adná ki a találatokat. Egyszerűen nem bírom az összes iskolát átnézni és még dönteni is...
Úgy érzem ez az egész felvi csak a szakértőknek van,akik tudják mit akarnak,meg hogy mi mit jelent. Borzalmas.
Köszi!
A második válaszolóm által küldött linket eddig is használtam,de a "részletes keresést" csak most vettem észre,érdekes...
Remélem így könnyebb lesz kitalálni,mert így is 1000 felé van már a fejem... Nem könnyű, egyáltalán, főleg,hogy semmi rövidítést nem értettem eddig...most kell mindenre rájönnöm.Ezt nem tanították annó a középiskolában.
Köszi mégegyszer!
Akkor pénz szerinti keresés nincs ugye?
Pl.: van olyan (most),hogy egy szakkal azt írja ki a pontszámítóm,hogy "A pontszámítás nem lehetséges!
Az érettségi eredmények nem tesznek eleget a szak követelményeinek!
A pontszám nem éri el a jogszabályi minimumot."
Ugyanitt másik szakkal pedig kiírja a pontszámom.
Na de,a statisztikák alapján pedig pont a "kiszámíthatatlan" szakra lenne esélyem,a kiszámítottra pedig magasan nem!
Egyszerűen nem értem!!!!
Nemzeti Közszolgálati Egyetem
Rendészettudományi Kar
rendészeti igazgatási-büntetés-végrehajtási szakirány
Ezen a linken látod,hogy 288 volt oda a pont tavaly:
Idén meg erre nem felelek meg,de a bűnügyi igazgatási-pénzügynyomozói szakirányra (ugyanúgy ALA) pedig kiírja a pontszámom,hogy 278 pont,na de ide meg tavaly 318 volt.
Szóval most hogy van ez?
Először is szükségem lenne a jegyeidre 11, 12év végi valamint az érettségi jegyeidre ahhoz hogy letudjam ellenőrizni hogy valóban jól számoltad e a pontjaidat!
A rendészeti igazgatási-büntetés-végrehajtási levelező szakirányra jelentkezés feltétele:- A rendészeti igazgatási-biztonsági szakirány alapképzési szakra csak azok jelentkezhetnek,
akik személy- és vagyonőri vagy azzal egyenértékű OKJ-s szakmai végzettséggel
rendelkeznek (az ezt tanúsító dokumentumot a jelentkezési laphoz csatolniuk kell).
A bűnügyi igazgatási-pénzügynyomozói levelező szakirány alapképzési szakra azok a Nemzeti Adó-
és Vámhivatal (továbbiakban: NAV) hivatásos állományában dolgozók jelentkezhetnek,
akik már legalább egy éve teljesítenek szolgálatot a NAV, vagy jogelődjének a Vám- és
Pénzügyőrségnek az állományában és szolgálati idejüknek legalább a felét nyomozati
szakterületen töltötték el (az ezt tanúsító dokumentumot a jelentkezési laphoz csatolniuk
kell).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!