Van a felvin normális kereső? Hely szerinti keresés. Stb
Úgy értem aki nem tudja hova jelentkezzen mit tanuljon...Tehát hogy beírhatnám hogy mik az elképzeléseim az iskolával kapcsolatban (hely,pénz) és ezek szerint adná ki a találatokat. Egyszerűen nem bírom az összes iskolát átnézni és még dönteni is...
Úgy érzem ez az egész felvi csak a szakértőknek van,akik tudják mit akarnak,meg hogy mi mit jelent. Borzalmas.
Visszaolvastam a fórumot amit belinkeltél vagyis akkor a pszichológia, filozófia..stb. érdekelnének? csak mert említetted a rendőrtisztit is!
Az alapfokozat megszerzéséhez összegyűjtendő kreditek száma:
Ez azt jelenti hogy minden tárgy amit az adott szakon tanulni fogsz bizonyos mennyiségű kreditet ér és csak úgy szerezhetsz diplomát h teljesítetted a szükséges krediteket
vannak kötelező és szabadon választható tárgyak amelyeknél szintén össze kell gyűjteni a szükséges kreditpontot
Tehát itt mindenhol azt jelenti a kreditek száma,hogy minél kevesebb annál jobb illetve könnyebb a szak?Minden pontjánál erre kell gondolnom? Mert pro kontra listát készítek.
Igen a felvi összes iskolájának összes szakját megnéztem és ami felkeltette az érdeklődésem azt megnéztem,de a rendőrtisztit írtam,hogy már elvetettem(pedig jó nyomozó lennék:>).
Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!