Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van a felvin normális kereső?...

Van a felvin normális kereső? Hely szerinti keresés. Stb

Figyelt kérdés

Úgy értem aki nem tudja hova jelentkezzen mit tanuljon...Tehát hogy beírhatnám hogy mik az elképzeléseim az iskolával kapcsolatban (hely,pénz) és ezek szerint adná ki a találatokat. Egyszerűen nem bírom az összes iskolát átnézni és még dönteni is...

Úgy érzem ez az egész felvi csak a szakértőknek van,akik tudják mit akarnak,meg hogy mi mit jelent. Borzalmas.

2012. febr. 13. 17:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
Most nincs más ötletem! :(
2012. febr. 16. 19:03
 52/65 A kérdező kommentje:

Hát ezt is nagyon köszönöm!:)

Avval kapcsolatban mi a véleményed,hogy vállalkozni szeretnék a jövőben...Ezért megérné kereskedelmi szakra menni? (Nem mintha enélkül nem tudnék elvezetni egy vállalkozást.) Meg azért mert az érdeklődésem központjában nem éppen a piacképes szakok helyezkednek el és ez talán az lenne?

2012. febr. 16. 19:26
 53/65 A kérdező kommentje:

6. Az alapfokozat megszerzéséhez összegyűjtendő kreditek száma:

6.1. A képzési ágon belüli közös képzési szakasz minimális kreditértéke:

6.2. A szakirányhoz rendelhető maximális kreditérték:

6.3. A szabadon választható tantárgyakhoz rendelhető minimális kreditérték:

6.4. A szakdolgozathoz rendelt kreditérték:

6.5. A gyakorlati ismeretekhez rendelhető minimális kreditérték:

6.6. Intézményen kívüli összefüggő gyakorlati képzésben szerezhető minimális kreditérték:

Melyik pont mit jelent (mert most 3 szakot hasonlítok össze),mert nem értem?

Elmagyarázod Nekem ezeket a kreditpontokat? Minél kevesebb annál jobb/könnyebb?

2012. febr. 16. 20:10
 54/65 anonim ***** válasza:

szerintem mindenféleképp előnyödre válik a kereskedelmi szak ha vállalkozó szeretnél lenni!

6. Az alapfokozat megszerzéséhez összegyűjtendő kreditek száma:

ez az amit korábban már írtam, hogy minden tárgy amit az adott szakon tanulni fogsz bizonyos mennyiségű kreditet ér és csak úgy szerezhetsz diplomát h teljesítetted a szükséges krediteket ezekkel még nem kell foglalkozni, mivel nem tudhatod előre mi hány kredit lesz!mikor felvesznek suliba és beiratkozol a tantárgy felvételkor ott lesz mellette hogy melyik tárgy mennyi kreditet ér. Pl. lehet lesz olyan tárgyad hogy vállalkozási alapismeretek ami 2 kredit lesz, vagy gazdasági alapismeretek ami 3 kredit és így kreditenként kell összegyűjteni a kreditpontokat hogy mehess vizsgázni, vagyis ezzel még nem kell foglalkoznod és összehasonlítani sem tudod a szakokat mivel még az sem dőlt el hogy hova szeretnél menni!Ezen majd akkor kell gondolkodnod mikor már felvettek valahova.Most csak 11.év végi és a 12.év végi valamint az érettségi jegyeidet fogják nézni és abból számolják ki hogy mennyi pontot viszel.A többivel nem kell foglalkoznod!

2012. febr. 16. 21:02
 55/65 anonim ***** válasza:
Azt még hozzátenném hogy általában amelyik tárgynál kevesebb a kredit az valószínűleg könnyebb is
2012. febr. 16. 21:14
 56/65 A kérdező kommentje:

A felvin,mikor 3 szakot hasonlítottam össze,akkor minden egyes pont után volt egy kreditérték. Ki is írtam táblázatba vezetve,de nem tudtam mi mit jelent.:) Szóval ilyen infók vannak fönt a felvin,a szakleírásoknál,a képzési és kimeneti követelményeknél,valamit csak számít...

Konkretizálom mostmár,milyen kép rajzolódott ki Bennem,úgy ahogy,illetve melyik 3 szak,ami bolygat(persze még fenntartom a változtatás jogát:>):

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..

2012. febr. 17. 11:11
 57/65 anonim ***** válasza:
Egyetértek a hozzászólóval!Akkor legyen a pedagógia!Úgy is hülyeség lenne hosszú távon olyat tanulnod ami nem is nagyon érdekel..
2012. febr. 17. 19:15
 58/65 anonim ***** válasza:
Én sem nagyon értem ezt a kredited dolgot csak a lényeget amit leírtam
2012. febr. 17. 19:16
 59/65 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen nagyon sokat segítettél!:)Tényleg. Megyek,végig zöld kezezlek...:)
2012. febr. 17. 23:32
 60/65 A kérdező kommentje:
Hú ez rengeteg zöld kéz volt!:)
2012. febr. 17. 23:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!