Mit csináljak? Totál ideg vagyok.
Záróvizsga előtt vagyok és már túltanultam magam, pedig még van egy csomó tételem. Ti hogy győzitek le a feszültséget vizsgaidőszakban?
Pihenni sem merek mert az a tanulástól vesz el :S
nekem tegnap fejeződött be, mennyire átérzem...:-S
Én mindig arra gondolok, hogy már nincs sok. Minden napra kitűzöm a célt azon felül sose hajtom magam. Mindig vizsga előtt pár nappal (1-2) már tudom az anyagot nagyjából, hogy legyen időm ismételni. CSak így tudom megőrizni a nyugalmamat.
Gondolj arra, hogy menni fog, ahogy eddig is. HA ez a záróvizsgád, nem ez az első vizsgaidőszakod! jó lesz.
Sok sikert
Naponta és óránként muszáj(!!!) szünetet tartani,hogy kicsit leülepedjenek a tanultak!
Én óránként 10 perc szünetet tartok,ezalatt kicsit zenét hallgatok,megnézem a maileket,tévézek,esetleg pihentetem a kifolyt szemem..:)
Ha nem állok le óránként,akkor délután tartok egy másfél-két órás szünetet,teljesen kikapcsolok,közben eszem is valamit,feltöltődöm az estére.Nem hiszem,hogy a regenerálódásra szánt idő elvesztegetett lenne,de erre én is csak idővel jöttem rá.
Ha úgy érzed,hogy túltanultad magad,muszáj pihenni,mert ez nem a tanulástól veszi el az időt,hanem a későbbi tanulást könnyíti meg.Ha amúgy sem fog az agyad,úgysem tudnál tanulni,ez tény.Nekem is volt,hogy 3 órát ültem 2 oldal felett,és képtelen voltam megjegyezni.
Még annyi,hogy kávé helyett zöld teát igyál,sokat,ez folyamatosan szinten tart,nem csak felpörget és aztán kicsinál!Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!