EÜ vizsgán bukás. Mi lehetett a hiba?
Holnap megyek EÜből vizsgázni,haveromat megbuktatták. Egy olyan szituáció volt,hogy barátja leesett a létráról,fejéből élénkpiros vér folyik mit tesz.
Elmondta az alapvető életfunkciókat stb,finomat ahogy tanítják oldalra dőlti,megnézi a gerince nem sérült-e. A vérzést elállítja nyomó kötéssel és várja a mentőt.
Mit rontott el ezen? Rögtön kiküldték a teremből,hogy köszönjük ennyi elég volt...
Meg: "oldalra dönti"??
Hát ha sérült a gerince ezzel akár meg is ölheti... én inkább azt mondtam volna hogy kézzel alányúlok és kitapogatom végig a gerincét hogy sérült-e.
azért durva h buktatták
elvileg soha nem szoktak
max elmondják h mi lett volna a helyes..
nálunk ez volt.
ez pénzlenyúlás..
így járt a haverod:P
És mi lenne a helyes sorrend?
Azon agyalok,hogy a vérzésnek kéne lennie,mert az a legveszélyesebb.De ha a gerince is sérült és nem tapogatom ki,akkor megmozdulhat és nagy baj van.
És ha nem lélegzik,akkor vérzés vagy újraélesztés? A mentőt mi után hívom? Az ilyen fontossági sorrendekben mindig gyenge voltam -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!