Ha agyontanulod magad egy vizsgára és mégis megbuksz, akkor hogyan tovább?
Megbuktam, pedig 3 napig éjjel-nappal tanultam. Már nem tudom mit kéne tanulnom vagy hogy? Volt egy rakás képlet, amit be kellett vágni, azokat még át tudom ismételni, gyakorolni a következő vizsgára. Bár sztem azok mentek a vizsgán is. Tételsor nincs, csak fusiban kaptunk felsőbbévesektől tippeket, hogy miket szokott kérdezni a tanár, erre volt 4 verzió, erre beadott egy 5.et a vizsgán amit még senki nem látott.
Már egyszerűen nem tudom miből készüljek. Ti ilyenkor hogy csináljátok, csak nekimentek újra, hátha jobb kérdéseket kaptok?
Azért három nap annyira nem sok.
Nekem most egy olyan tárgyból lehet esélyes a bukás (még nem tudom az eredményt), amire két hete tanulok folyamatosan. Ha egyes lesz, akkor kiborulok, aztán összeszedem magam és ráhúzok még annyit, amennyit tudok és újra elmegyek vizsgázni. Mi mást lehetne tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!