Tényleg megbuktathat?
"Dolgozatokra már be se jártam, nem adom meg neki ezt az örömöt, hogy még így is több 1est adhasson. De azt decemberbe ugy gondoltam, megmutatom neki h nem vagyok hülye, csak ö barom. irtunk azóta 2 dolgozatot. Az 1ik 4es másik 5ös lett. "
Ha meg is buktat, akkor feltételezhetőleg emiatt fog. De totál nonszensznek tartom ezt. Azt állítod, hogy azért nem mentél be dolgozatokra, hogy ne add meg neki azt az örömöt, hogy egyeseket adjon. Aztán csak úgy "nem vagyok hülye" elven mégis bemész, és írsz egy négyest meg egy ötöst. Nem lehet, hogy szimplán lusta vagy tanulni, és félreismerted a tanárt?
Egyébként meg ha valóban pikkel rád, és "minden hülyeségért" egyest ad (amit így elsőre kétlek), akkor egyszerűbb az osztályfőnöködnek szólni, nemde? Vagy akár normális stílusban közvetlenül a tanárral megbeszélni.
És bár 1,87-től már kerekítenének 2-re, de nekem volt olyan tárgyam, amiből a 2,00 számított kettesnek.
Kérdező, nem kötekedni akartam veled, de valahogy nem tűnik teljesen tisztának a sztori...
"Pl volt olyan h bejött és mindenkinek 1est adott, nem is kérdezett semmit."
Hagyjuk már az ilyet. Ha ez TÉNYLEG megtörténne, hogy csak úgy spontán az egész osztály kap 1-1 karót, mindenki felháborodva ment volna az igazgatóhoz. Vetítesz.
Nálunk kötelező megadni minden tanárnak 1,8-tól a kettest.
Ha nálatok nincs erre vonatkozó szabályozás, akkor a tanár dönthet úgy, hogy 2-es átlagtól adja meg a 2-est félévkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!