Tényleg megbuktathat?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a magyar tanárom utál engem, én is őt, tudja ő tudom én, mindenki tudja. Már év elején kijelentette, hogy meg fog buktatni, igy már eleve mire eljött a december 6 1esem volta tantárgyból. Minden hülyeségér irt be egyest, de volt h mindenkinek. Pl volt olyan h bejött és mindenkinek 1est adott, nem is kérdezett semmit. Dolgozatokra már be se jártam, nem adom meg neki ezt az örömöt, hogy még így is több 1est adhasson. De azt decemberbe ugy gondoltam, megmutatom neki h nem vagyok hülye, csak ö barom. irtunk azóta 2 dolgozatot. Az 1ik 4es másik 5ös lett. Igy 1,87 az átlagom javuló tendeciával. igy is megbuktathat félévkor? Bocs ha hosszú lett.
2012. jan. 13. 12:35
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy 4.es vagyok középiskolába, tehát idén érettségi. érdekes lesz...
2012. jan. 13. 12:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha tanulsz és bejársz a dolgozatokra és tisztességgel megírod, akkor nem!
2012. jan. 13. 12:42
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha jól számolom, még van egy féléved javítani :)
2012. jan. 13. 12:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha az utolsó 2 dolgozat 4,5 lett, akkor az előző 6-ra se adott volna egyest, mert utál.Amúgy ha tz-k egyesek, akkor simán megbuktathat.
2012. jan. 13. 12:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát add meg neki először is az örömöt,hogy javíthassa a dogáid. S attól függ hogyan súlyozzák igen megbukhatsz és buktattad a továbbtanulást is gratulálok. Ne legyél már ennyire hebrencs csak mert azt hiszed utálnak. A te így én is úgy most nem jó megoldás.
2012. jan. 13. 12:43
 6/13 delusion ***** válasza:

"Dolgozatokra már be se jártam, nem adom meg neki ezt az örömöt, hogy még így is több 1est adhasson. De azt decemberbe ugy gondoltam, megmutatom neki h nem vagyok hülye, csak ö barom. irtunk azóta 2 dolgozatot. Az 1ik 4es másik 5ös lett. "

Ha meg is buktat, akkor feltételezhetőleg emiatt fog. De totál nonszensznek tartom ezt. Azt állítod, hogy azért nem mentél be dolgozatokra, hogy ne add meg neki azt az örömöt, hogy egyeseket adjon. Aztán csak úgy "nem vagyok hülye" elven mégis bemész, és írsz egy négyest meg egy ötöst. Nem lehet, hogy szimplán lusta vagy tanulni, és félreismerted a tanárt?

Egyébként meg ha valóban pikkel rád, és "minden hülyeségért" egyest ad (amit így elsőre kétlek), akkor egyszerűbb az osztályfőnöködnek szólni, nemde? Vagy akár normális stílusban közvetlenül a tanárral megbeszélni.

És bár 1,87-től már kerekítenének 2-re, de nekem volt olyan tárgyam, amiből a 2,00 számított kettesnek.

Kérdező, nem kötekedni akartam veled, de valahogy nem tűnik teljesen tisztának a sztori...

2012. jan. 13. 12:46
 7/13 anonim ***** válasza:
Még megbuktathat, mert a 2 es csak 2,00 átlagtól jár mint minden jegy, de 1,75 felett még adhat lehetőséget a javításra sőt akár át is engedhet ha úgy gondolja és biztatni is akar, de ha ő olyan mint azt leírtad akkor szerintem egy szemrebbenés nélkül meghúzhat, mert a tanár a naplóba azt írhat bele amit akar és ki is tudja magyarázni hogy órai munka, nem feleltél rossz volt stb.. Mivel végzős vagy fél évben megbukni még nem egy nagy tragédia csak ha felvételizni akarsz akkor az gáz lehet. De egyébként ha februártól elkezdesz tisztességesen készülni az órákra meg szerzel 4 es 5 ösöket akkor év végén akár 3 as 4 es is lehetsz. Ha elfogadsz egy tanácsot én bebiztosítanám magamnak év végére a 3,00 ás átlagot. Mert ha akkor is csak 2 es leszel még megtudna buktatni 1-2 1 es beírásával de ha 3 as vagy akkor elég nehezen. Velem is ez volt 2 évvel ezelött a matektanárom majdnem megbuktatott mert fél évkor csak 1 esem volt megbuktam és persze utáltuk is egymást. év végére is csak úgy lett meg a 2 esem hogy az utolsó dogát amolyan kis érettségit 4 esre sikerült megírnom. De még akkor is rezget a léc hogy ebből bukás lesz de aztán végülis megadta kegyelemből a kettest mert ő nem hajlandó még1 évet lehúzni velem a tanítással.
2012. jan. 13. 12:48
 8/13 anonim ***** válasza:

"Pl volt olyan h bejött és mindenkinek 1est adott, nem is kérdezett semmit."

Hagyjuk már az ilyet. Ha ez TÉNYLEG megtörténne, hogy csak úgy spontán az egész osztály kap 1-1 karót, mindenki felháborodva ment volna az igazgatóhoz. Vetítesz.

2012. jan. 13. 12:48
 9/13 anonim ***** válasza:
1,8-ra megadhatja a 2-est, de nem a félév számít hanem az év vége. én matekból buktam félévkor, de aztán átengedett a tanár, magyarból pedig érettségi előtt áprilisban álltam 1,3-ra. a végén abból 3-as lettem, mert a tanár meggondolta magát.
2012. jan. 13. 12:55
 10/13 anonim ***** válasza:

Nálunk kötelező megadni minden tanárnak 1,8-tól a kettest.

Ha nálatok nincs erre vonatkozó szabályozás, akkor a tanár dönthet úgy, hogy 2-es átlagtól adja meg a 2-est félévkor.

2012. jan. 13. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!