Egy ilyen átlaghoz egyébként durván hülyének kell lenni. Meg is érdemled.
2010. dec. 9. 20:36
3/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon is megérdemled, nyolc egyes mellett mire vágysz?
2010. dec. 9. 20:36
4/17 anonim válasza:
A legtöbb helyen egyébként benne van a házirendben, hogyha nincs meg a kerek kettes átlag akkor buktatni kell.
De ritkább helyeken is csak 1,75-től van meg a kettes.
1,45-ös átlaggal nem tudom miről álmodozol. Ha téged átengednének ennyivel akkor mennyit tud vajon aki tényleg megbukik?
2010. dec. 9. 20:40
5/17 anonim válasza:
engem 1.9-re húztak met matekból,hoppá...tehát símán bukta,de tényleg jó hülye vagy,hamár bukásra állsz figyelni kéne jobban nem?
főleg ilyen piti ügyekre,h felszerelés
2010. dec. 9. 20:41
6/17 A kérdező kommentje:
De ez földrajz, az meg nehéz
2010. dec. 9. 20:45
7/17 anonim válasza:
A földrajz nehéz? Csak tanulnod kell belőle, nem olyan mint a matek, hogy érteni is kell. Simán lehetnél 5-ös is ha tanulnál.
2010. dec. 9. 20:47
8/17 anonim válasza:
A föci a legkönnyebb már bocs. Abból van a legtöbb érettségi a kötelezően választható tárgyak közül, mert kb tanulás nélkül is megvan a 3-as, józan ésszel...
Úgy látszik neked ez hiányzik...
2010. dec. 9. 20:49
9/17 anonim válasza:
Az szívás, v valamivel nagyon kihúztad a gyufát v kajak nagyon hülye v mert a földrajhoz logikánál meg paraszti észnél több nem kell ,és ezekkel már a 3mas 4es megvan;)
2010. dec. 9. 20:54
10/17 anonim válasza:
mást nagyon nem tud csinálni. Hallod én is hülye vagyok, de órákon figyelek amennyire csak tudok és simán megvan a kettes, sőt most a hármas is sikerülni fog év végén matekból. földrajzot meg csak 11. ig kell tanulni (10. ben még kell,utána nem) utána választhatsz 1 neked tetsző faktot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!